doe de capaciteitentest

Met deze capaciteitentest weet je binnen 15 minuten waar je kwaliteiten liggen. Het is een goede voorspeller of een bepaalde baan goed bij je past. Je kan de capaciteitentest maar één keer maken, dus benut deze kans goed!

log in en doe de capaciteitentest >

Om de capaciteitentest te doen, vragen we je wel om je eerst even online in te schrijven. Om je bij ons in te schrijven hoef je trouwens niet direct op zoek te zijn naar een (nieuwe) baan. Maar mocht je in de toekomst wel willen solliciteren via ons, dan is dat ook zo geregeld, handig toch? Heb je al een Randstad-account? Mooi, log dan in wanneer het je uitkomt en doe de test. Succes!

let op

Je kunt de test maar één keer doen. Wil je ‘m toch vaker doen of is er een fout opgetreden? Neem dan contact met ons op!

meer inzicht in jezelf?

Wil je meer inzicht krijgen in jezelf? Ontdek welk vakgebied bij jou past met onze beroepskeuzetest of zie waar je talenten en kwaliteiten liggen met onze gratis online persoonlijkheidstest. Zo leer je jezelf nog beter kennen! 

Alle tests gedaan? Bekijk dan ook eens onze gratis online trainingen en opleidingen op allerlei verschillende vakgebieden of check gelijk onze vacatures.