welke baan past bij mij

Wanneer je op zoek gaat naar een (nieuwe) baan, is het goed om te weten welke baan en wat voor type bedrijf er bij je past. De manier waarop jij jouw loopbaan invult, is afhankelijk van de fase waarin je zit. Ben je je aan het oriënteren? Door tests te maken, kom je er achter wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wanneer je hier goed inzicht in hebt, kun je gericht op zoek naar een leuke baan. 

Weet je wat je wilt, maar nog niet goed hoe je daar komt? Randstad helpt je graag verder met praktische tips, coaching en opleidingen. Ook als je niet goed weet waar je sterk in bent, helpen we je verder. Jouw talenten ten volle benutten; dat is waar het bij ons om gaat. Zodat jij weet waar je naartoe werkt en het beste uit jezelf kunt halen.

krijg inzicht in jezelf

  • wie ben ik

    Door goed te weten wie je bent, krijg je inzicht in wat er bij je past en kun je jezelf goed in de etalage zetten. Waar blink jij in uit en waar kan je nog in groeien? Test jezelf en krijg je inzicht in je persoonlijkheid, intelligentie en kernkwaliteiten. Lees meer.

  • wat kan ik

    Als jij goed weet waar je krachten liggen, is het makkelijker potentiële werkgevers te overtuigen van je talent. Randstad helpt je te ontdekken waar je goed in bent, wat je sterke kanten zijn en hoe je deze goed kunt presenteren. Lees meer.

  • wat wil ik

    Heb jij een goed beeld van het werk dat je wilt gaan doen? Om je ideale baan te vinden, is het handig om goed te weten wie jij bent en wat je wilt. Randstad helpt je hier graag bij. Lees meer.