hoe nu verder?

Plan meteen een kennismakingsgesprek in met onze intercedent. 

Samen met onze intercedent bespreek je of de vacature en het bedrijf goed bij je passen. Afhankelijk van het gesprek stellen we je voor aan de werkgever of kijken we samen verder naar een andere leuke baan. 

het vervolgproces op hoofdlijnen

  • De werkgever nodigt een of meerdere kandidaten uit voor een gesprek. Je krijgt een seintje per mail wanneer je wordt uitgenodigd. Je kan dan zelf aangeven wanneer je het sollicitatiegesprek wilt voeren. 
  • Na de sollicitatie gesprekken maakt de werkgever een definitieve keuze voor een medewerker en geeft dit aan ons door. We laten je weten welke keuze de werkgever heeft gemaakt.
  • Valt de keuze op jou? Dat vinden we fantastisch! We vragen je dan om zo snel mogelijk je persoonlijke gegevens bij ons aan te leveren. We gaan daarmee je arbeidsovereenkomst opstellen zodat je officieel aan de slag kan met je nieuwe baan.

meteen je kans op een baan vergroten?

Vul in je mijn Randstad account zoveel mogelijk gegevens en wensen in en vergroot zo je kans op een baan. Hoe meer gegevens je invult, hoe eerder we je kunnen matchen aan passende vacatures en hoe groter de kans dat een werkgever je uitnodigt voor een gesprek.

We helpen je ook graag met een goede sollicitatie, daarom hebben wij voor jou al onze sollicitatietips op een rijtje gezet! check hier onze sollicitatietips

heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met één van onze intercedenten via 020-3989031 of randstad.online.uitzenden@nl.randstad.com.