download nu de randstad nl app.

Werk jij voor Randstad en heb je een smartphone? Download dan nu de Randstad NL app. De Randstad NL app is beschikbaar voor Android 5.0 en hoger en iOS 10 en hoger. Na installatie verloopt vrijwel alle communicatie via notificaties en niet meer via SMS. Deze vind je terug in het menu van de app onder ‘berichten’.

Met de Randstad NL app weet je iedere week snel hoeveel je betaald hebt gekregen, download je gemakkelijk je loonstroken en kun je ook je uren declareren en inzien. Daarnaast kun je, als je wordt ingepland door ons plansysteem, ook je rooster inzien en accepteren en je beschikbaarheid doorgeven. Verder worden er constant nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Randstad NL app, dus wees in de toekomst voorbereid op steeds meer mogelijkheden!

verstuur uren

Met de Randstad NL app verstuur je gemakkelijk je uren. Of je nu elke week je gewerkte uren moet versturen, of alleen uren hoeft te versturen bij ziekte, vakantie of feestdagen. Alle verstuurde uren vind je in de app terug in één overzicht, inclusief de uren die voor jou zijn verstuurd door je contactpersoon van Randstad. De uren die je invoert en opslaat in de Randstad NL app zijn overigens ook te zien in Mijn Randstad op de website.

check snel je betalingen en loonstroken

Met deze functie in de app weet je altijd hoeveel geld je per week van Randstad gaat ontvangen. Randstad betaalt als enige al op dinsdag uit. Op deze dag ontvang je via de app een berichtje wanneer dat er een betaling is gedaan en kun je in de app zien hoeveel je betaald krijgt deze week. Op woensdag komt je loonstrook beschikbaar en kun je deze downloaden om te checken hoe je betaling in elkaar zit.

bekijk en accepteer je rooster

Word jij door ons plansysteem ingepland? Dan heb je in de app altijd jouw rooster bi de hand. Als er een nieuw rooster voor je klaarstaat kun je deze in de app bekijken en direct accepteren, zo weet jouw intercedent dat je op je diensten aanwezig gaat zijn. Ook als er aanpassingen in je rooster worden gedaan, worden deze via de app met je gecommuniceerd.

vacatures bekijken en direct solliciteren

Je bent op zoek naar een baan en je wilt gemakkelijk solliciteren. Dat kan met de Randstad NL app. Alle vacatures bekijk je vanaf nu ook in de app en deel je eenvoudig met jezelf, vrienden of familie. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. De vacatures bekijk je ook gewoon zonder account. Om te solliciteren maak je wel even een account aan, maar dat kan simpel in de app. 

vind snel werk met randstad go

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Download dan de app en meld je aan voor Randstad Go. Hiermee heb je binnen 24 uur een flexibele job, bijvoorbeeld in de logistiek, als promotiemedewerker of in de horeca. Zo ben je als student helemaal in control! Bekijk meer informatie over Randstad Go.

hulp en feedback

Heb je een vraag over je geldzaken of rooster? Of heb je een suggestie voor de app? De meest gestelde vragen zijn te vinden in de hulp en feedback-functionaliteit en je kunt het antwoord vinden met behulp van een soort chat. De inhoud van deze chat wordt constant bijgewerkt en verbeterd. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, dan heb je hier ook de mogelijkheid direct contact op te nemen.

download de randstad nl app