Inschrijven kun je zien als een ‘open sollicitatie’. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures. Hoe meer gegevens je invult, hoe beter de vacatures passen bij wat jij zoekt.

Door je in te schrijven maak je gelijk een Mijn Randstad-account aan. Dit account kun je gebruiken voor al je verdere sollicitaties. Dit betekent dat je maar 1 keer je gegevens hoeft in te vullen. Ook kun je in jouw account je sollicitaties inzien en gegevens wijzigen.

Om ons banenaanbod nog beter bij jouw wensen te laten aansluiten, is het van belang dat je in je profiel aangeeft wat jouw wensen zijn. Wat voor functie zoek je? In welke regio? En wat voor werkervaring heb je al? Zo vind je snel en makkelijk een passende baan.

Met een vacature-alert krijg je dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Het beste is om te solliciteren op een vacature die goed aansluit op wat je wil en wat je kan. Bij het overzicht van onze vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen. Als je solliciteert maak je automatisch een Mijn Randstad-account aan. Hiermee kun je voortaan eenvoudig solliciteren op andere vacatures.

Geen geschikte vacature gevonden? Maak dan een vacature alert aan met jouw zoekcriteria, of schrijf je in bij Randstad.