sorry, we kunnen de vestiging die je zocht niet (meer) vinden.....

Mogelijk bestaat de vestiging niet meer, of klopt het adres, plaats of postcode die je hebt ingetypt niet. Tip: zoek alleen op plaatsnaam en kijk welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn.

Wist je dat Krommenie afkomstig is van het woord Crommenye, een water tussen Wijkermeer en Langmeer? Krommenie is een heel leuk, klein dorp in de Zaanstreek. Het heeft een gezellige sfeer met leuke winkels en restaurantjes. Deze winkels vind je in de authentieke dorpsstraat waar je de typische Zaanse huisjes niet kan missen! 
De vestiging is goed met het OV te bereiken. Je kan uitstappen op station Krommenie-Assendelft en vanaf daar is het een kwartier lopen. Goed te doen toch? Ook met de auto kan je er makkelijk komen; er is namelijk parkeerplek achter de vestiging. Hopelijk tot snel!

Ons uitzendbureau in Krommenie heeft voornamelijk vacatures in de logistiek, productie en administratie. Verder zoeken we vaak een magazijnmedewerker, productiemedewerker, orderpicker, administratief medewerker en receptionist. Bekijk hieronder de actuele vacatures in Krommenie:

 

vacatures in krommenie

Storings- en onderhoudsmonteur, Forbo Flooring Assendelft

  • ASSENDELFT
  • € 3.200 - 3.800 per maand
  • vast dienstverband
  • 40 uur, 5 dagen p.w.
  • MBO, HAVO, VWO
  • Forbo Flooring Assendelft

Vind je het een uitdaging om aan grote productiemachines en installaties te sleutelen? En lijkt het je leuk om onderdeel van Forbo Flooring te worden? Lees dan snel verder.Als monteur bij Forbo ga je samen met het team storingen verhelpen en verricht je onderhoudswerkzaamheden. Je werkt in een 4-ploegendienst waarbij je nooit meer dan drie nachten achter elkaar werkt ...

bekijk vacature

De wereld van werk is in Krommenie volop in beweging. Met de aandacht en kennis van onze HR professionals in combinatie met de inzet van slimme technologie helpen we je aan het juiste talent. Meld hier direct je vacature aan of neem contact met ons op via 075-6470500. We helpen je graag verder!