Welkom bij Randstad uitzendbureau Oldenzaal! Snel naar: 

Oldenzaal, de stad die in haar rijke geschiedenis vele gedaantes heeft gehad. Een gewilde stad in en na de middeleeuwen voor onder andere Franse en Spaanse bezetters in de slag om Oldenzaal. Later bekend om de productie van witte kool wat in de volksmond ook wel boeskool wordt genoemd. Het is daarom ook niet gek dat Oldenzaal in tijden van carnaval te omgedoopt wordt tot Boeskoolstad. Door haar mooie markten, historische pleinen en uitbundige feesten (tijdens carnaval) heeft de hoofdstad van Twente voor iedereen wat te bieden.

Zo ook een Randstad vestiging waar we je kunnen helpen bij het vinden van werk of personeel. Onze vestiging is goed te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto en er is mogelijkheid om te parkeren. Neem gerust contact op! 

sorry, we kunnen de vestiging die je zocht niet (meer) vinden.....

Mogelijk bestaat de vestiging niet meer, of klopt het adres, plaats of postcode die je hebt ingetypt niet. Tip: zoek alleen op plaatsnaam en kijk welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn.

Wij hebben een grote diversiteit aan vacatures, met een ruim aanbod in productie en logistiek. Daarnaast hebben we ook werk in de administratie, techniek, commercieel, onderwijs, secretarieel en financieel. Je kunt bij ons terecht voor elke soort baan. 

 

 

De wereld van werk is in Oldenzaal volop in beweging. Met de aandacht en kennis van onze HR professionals in combinatie met de inzet van slimme technologie helpen we je aan het juiste talent. Meld hier direct je vacature aan of neem contact met ons op via 0541 585 660. We helpen je graag verder!