3 voordelen van een compleet profiel

Een compleet profiel levert je drie dingen op:

 • passende vacatures bij jouw wensen en cv

 • minder moeite om leuke vacatures in jouw buurt te vinden

 • geen onnodige mailtjes met vacatures die niet interessant zijn voor jou

► Heb je nog geen account? Schrijf je dan eerst in.

in 4 stappen een compleet profiel

Wat bedoelen we eigenlijk met een compleet profiel? Heel simpel: dat is een profiel waar vier stappen volledig zijn ingevuld. Hiermee krijgen we meer inzicht in jouw cv en voorkeuren. Vooral jouw wensfunctie helpt ons. Zo kunnen we je beter helpen op weg naar jouw ideale baan. We nemen de vier stappen met je door, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt:  

 1. jouw voorkeuren

 2. je ervaring & opleiding

 3. al je certificaten en bewijzen

 4. je vaardigheden en talenkennis

1. jouw voorkeuren

In dit deel van je account geef je aan of je benaderd wilt worden door ons met vacatures. En wat je eisen zijn voor een baan. Zo sturen we gerichte mails naar je met alleen nuttige vacatures die aansluiten op jouw baanvoorkeur. Hiervoor willen we van je weten:

 1. naar wat voor soort functie ben je op zoek?

 2. hoeveel dagen wil je werken? 

 3. en hoeveel uur?

 4. wat is je maximale reistijd?

 5. en hoeveel wil je ongeveer verdienen? 

Op deze manier kunnen we snel een eerste selectie maken van vacatures die voor jou interessant zijn. En sluiten de vacatures beter aan op jouw wensfunctie!

2. je ervaring & opleidingen

Door aan ons je ervaring en opleiding door te geven, sturen we je alleen vacatures op die bij jouw cv aansluiten. Daarom willen we graag van je weten: welke opleiding heb je afgerond? En waar heb je al gewerkt? 

Zo kunnen we snel zien of je in aanmerking komt voor een vacature. Of dat je misschien juist wel geschikt bent voor een bepaalde baan waar je misschien zelf nog helemaal niet aan gedacht had! 

En heb je geen opleiding afgerond? Of ben je op zoek naar je eerste baan? Dan is er ook genoeg mogelijk. Het is dus niet erg als dit onderdeel niet is ingevuld.

3. al je certificaten en bewijzen

Rijbewijs B binnen of mag je al met zware vrachtwagens rondrijden? Heb je een reachtruckcertificaat behaald? Wft-diploma op zak? Of misschien een VCA-cursus afgerond? Super! Dit zijn namelijk allemaal certificaten en diploma’s die ons helpen bepalen wat je kan en waarvoor je in aanmerking komt. Ook als je hele andere soorten cursussen hebt afgerond, laat het ons weten via je profiel!

En ben je al bekend met onze vakverklaringen? Dit zijn bewijzen dat je al voor langere tijd bepaalde werkzaamheden goed in de vingers hebt. Een certificaat dat je werkervaring aantoont. Vraag er snel een aan, zodat je hem aan je profiel kan toevoegen.

4. je vaardigheden en talenkennis

Waar ben je goed in? En wat zijn typische eigenschappen van jou? Ben je collegiaal, spreek je goed Frans of ben je meer een analytisch type? Hou je van teams aansturen, ben je een echte doorzetter of werk je het liefst heel creatief? We zijn benieuwd! 

Iedereen is namelijk goed in andere dingen. En elke baan vraagt weer om andere vaardigheden. Daarom zijn ze ook zo belangrijk om voor jezelf scherp te hebben. Zo weet je goed wat voor baan bij je past! Heb je hier hulp bij nodig? Bekijk dan deze handige competentielijst of doe onze persoonlijkheidstest.

wat doen jullie met mijn gegevens in mijn profiel?

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om vacatures snel te kunnen scannen en je passende mails te versturen. Dus ben je op zoek naar een baan en sta je op beschikbaar? Dan scant ons systeem je profiel automatisch om snel een baan voor je te vinden. 

Onze recruiters scannen de ingevulde gegevens om te kijken of er een match is tussen jouw profiel en de wensen van verschillende werkgevers. Dus hoe beter je profiel is ingevuld, hoe beter wij ons werk kunnen doen!