welkom bij team Randstad

start jij je carrière bij team Randstad?

Een carrière in de wereld van werk; daarvoor kies je op het moment dat jij onderdeel wordt van team Randstad. Omdat we nu én in de toekomst samen de toon willen zetten, zijn we op zoek naar mensen die de dynamiek van de wereld van werk en talent aankunnen.

#wordenwiejebent is het programma van Randstad. Met #wordenwiejebent bieden we werkenden en werkzoekenden inspiratie en inzichten om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ook helpen we werknemers en werkgevers om op een andere manier naar elkaar te kijken.

Wij, team Randstad, gaan hen hier goed in begeleiden. We willen zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoeveel voldoening het geeft als je werk doet dat aansluit bij je drijfveren, competenties en talenten.

Om hier invulling aan te geven hebben we ambitieuze en energieke mensen nodig die niet alleen zelf willen groeien en optimaal willen presteren, maar ook ons team willen versterken. Talent dat de eigen expertise en kracht gebruikt om het beste uit zichzelf én uit anderen te halen.

ontdek team Randstad

wat is de kracht van team Randstad?

Om team Randstad te faciliteren het beste uit zichzelf en anderen te halen, creëert Randstad een omgeving voor optimale groei. De expertise, onderlinge samenwerking en energie van het hele team van collega’s bepalen de kwaliteit van de dagelijkse dienstverlening. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan (individuele) ontwikkeling.

Groeien binnen Randstad gebeurt door een combinatie van leren (training en opleiding, waar nodig vakspecifiek) en ‘gewoon’ dóen (het ervaren in de praktijk). Jij staat zelf aan het roer van je carrière en neemt initiatief om met je leidinggevende in gesprek te blijven over je ambities. Zo blijf je meegroeien met het team en doorgroeien binnen je functie of richting de diverse andere uitdagende functies die Randstad te bieden heeft.

jouw plek binnen team Randstad

Randstad biedt jou een unieke mogelijkheid om commercieel én maatschappelijk verantwoordelijk werk te combineren. Werken in werk doet ertoe; jij maakt het verschil. Kandidaten met verschillende studieachtergronden zijn welkom. Zowel voor de functie van intercedent, management trainee als de verschillende managementfuncties zijn de startdatum en standplaats flexibel. Op ons hoofdkantoor in Diemen zijn we ook altijd op zoek naar vakspecialisten voor onze stafafdelingen.  

Randstad, dat ben jij

Je kent ons waarschijnlijk wel van naam. Misschien heb je wel eens tijdelijk of vast werk gevonden via ons. Maar behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zélf natuurlijk ook werkgever. Eén waar je jezelf kunt zijn. Waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van werk. Het #wordenwiejebent programma is niet alleen ontwikkeld voor klanten en kandidaten, maar zeker ook voor onze eigen mensen. We willen jou inspireren en helpen zodat jij jouw unieke drijfveren, competenties en talenten kunt blijven ontwikkelen en benutten.

past Randstad bij jou? doe de cultuurtest