werken op het hoofdkantoor

verbinden, verbeteren en innoveren

Of je nu Marketing specialist, Finance professional of IT´er bent, bij Randstad Groep Nederland werk je samen aan verbetering en innovatie. Waar onze collega's in het land zich bezighouden met de core-business van ons bedrijf, vinden onze stafspecialisten dagelijks oplossingen waarmee ze vanuit hun eigen expertise binnen Randstad, Tempo-Team en Yacht versterken. Vanuit ieders eigen expertise werken ze steeds aan verbetering. Samen beter outperformen! Dit betekent samenwerken met andere specialisten op het hoofdkantoor, maar ook met collega's die dagelijks hun handen uit de mouwen steken in de markt.

specialisten maken het verschil

We zijn regelmatig op zoek naar marketing- en communicatieprofessionals, controllers en goede IT’ers. Op ons hoofdkantoor vind je de volgende afdelingen: Marketing & Communicatie, Finance, HR, Concept en Procesmanagement, Legal, Health@work, IT en Operational Finance & Administratie. Ook kan je instromen als management trainee. Als vakspecialist op het hoofdkantoor versterk je heel Randstad Groep Nederland vanuit je eigen expertise. Hieronder vind je het actuele vacatureaanbod.

bekijk onze vacatures op het hoofdkantoor

IT-vacatures: verbinden met slimme IT

Door de technologische ontwikkelingen in de HR markt, neemt de behoefte aan creatieve engineers binnen Randstad Groep Nederland toe. Als IT’er heb je de mogelijkheid om bezig te zijn met innoveren, verbeteren en het verbinden van de business met IT. Jouw inbreng is belangrijk voor het succes en de toonaangevende positie op de markt. Wij bieden diverse interessante functies, zoals; Java engineers, Scrummasters en netwerkbeheerders. 

lees meer over onze IT-afdeling en bekijk de vacatures

financieel en administratieve vacatures: 'samen voor de klant'

Randstad Business Services zorgt voor alle administratieve en financiële dienstverlening naar klanten en medewerkers binnen de Randstad Groep. Vanuit de focus op operational excellence kan de commercie zich maximaal richten op de markt. We werken via de LEAN-systematiek. Van het adviseren van de Commercie tot het onboarden van nieuwe klanten, van de bedrijfsadministratie tot support center en van inkoop tot crediteurenadministratie. We vinden een foutloze verwerking tegen minimale kosten erg belangrijk. 

lees meer over Randstad Business Services & bekijk de vacatures