We begeleiden talent van begin naar begin 

Randstad RiseSmart is dé partner die jou helpt aan een duurzame HR-strategie. Wij brengen werkgevers en werkzoekenden in beweging, begeleiden én bemiddelen met oog voor zowel mens als resultaat. Zo creëren we met elkaar een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt.

Als onderdeel van Randstad hebben wij jarenlange ervaring en kennis van de regionale arbeidsmarkt. Wij gebruiken actuele arbeidsmarkt- en onderzoeksdata dankzij ons kenniscentrum. Hiermee helpen wij talent stappen te zetten die aansluiten bij kansen op de arbeidsmarkt én inzetbaarheid op de lange termijn. 

onze aanpak

Persoonlijke en individuele begeleiding van onze loopbaancoaches ondersteunen we met innovatieve technologie. Onze loopbaancoaches zijn regievoerder van elk traject en hebben ieder een specifieke expertise in branche of doelgroep. Samen met de coach creëren we een uniek programma dat past bij de vraag en behoefte van het talent. Op elk moment in het traject kan de coach een team van specialisten inzetten, zoals een brandingspecialist of jobhunter. Zij helpen je kandidaat zich zo goed mogelijk in de markt te zetten én vinden de meest geschikte vacatures.

Zowel jij als je medewerker hebben toegang tot de volgende innovatieve oplossingen:

  • brightfit: deze voorspellende technologie helpt je medewerker om de beste loopbaankeuzes te maken. Brightfit genereert een regionale schaarste-indicator, een marktvooruitzicht- en competentiescore. Hiermee zien we met een druk op de knop wat de arbeidsmarktkansen zijn voor jouw werknemer.
  • spotlight: via de app Spotlight heeft je medewerker 24/7 toegang tot actuele content op het gebied van leren & ontwikkelen, netwerktools, assessments, interactieve workshops & webinars en het coaching centrum.

alumni-programma

Eenmaal gebruik gemaakt van Randstad RiseSmart? Dan mogen je medewerkers gedurende de rest van hun loopbaan altijd gebruik maken van ons alumni-programma. Het alumni-programma geeft je medewerkers de mogelijkheid te blijven groeien ook nadat het traject is afgelopen. Ze blijven altijd toegang houden tot de alumni-versie van Spotlight, ons kenniscentrum, coaching en vacatures.

  • leven lang toegang tot kenniscentrum Spotlight™ 

  • jaarlijks coachinggesprek 

  • onbeperkt toegang tot de zoekmachine en vacatures

  • toegang tot bibliotheek

  • besloten LinkedIn alumni

lees hier risesmart kennis- en nieuwsartikelen >