de kracht van 50+

+POWER zet in op de kracht en ervaring van 50+. We willen de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt verbeteren. Ben jij de 50 gepasseerd en zoek je naar een nieuwe kans op de arbeidsmarkt? +POWER helpt je op weg. Meer weten? Download gratis onze whitepaper ‘De kracht van 50+’

kansrijke vakgebieden

Bij Randstad helpen we je om je talenten te ontdekken. Zodat jij kunt worden wie je bent. In welke vakgebieden is momenteel veel werk? We hebben de zeven meest kansrijke vakgebieden voor je op een rij gezet:

Techniek
De mooiste technische banen vind je bij Randstad. Met daarbij goede arbeidsvoorwaarden en nuttige opleidingen om je verder te ontwikkelen. Werken in de techniek doe je via Randstad in een vaste of tijdelijke baan bij toonaangevende opdrachtgevers.

Logistiek
Werkervaring of een opleiding is mooi meegenomen. Maar ook zonder deze ervaring kun je via Randstad snel aan de slag in de logistieke branche. Weet jij van aanpakken? Randstad biedt de beste logistieke banen en doorgroeimogelijkheden.

 

Onderwijs
Heb jij een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Wil je aan de slag in het voortgezet, speciaal, middelbaar beroeps of hoger beroeps onderwijs? Randstad heeft het grootste landelijke netwerk aan opdrachtgevers en biedt vacatures op alle niveaus.

 

Overheid
Werken bij de overheid betekent maatschappelijk relevant werk. Bij de Rijksoverheid, provincies en uitvoerende diensten als het UWV of de Belastingdienst. Wil jij werken bij een gemeente bij jou in de buurt? Ontdek de baanmogelijkheden van beleidsmedewerker tot toezichthouder in het zwembad.

 

Secretarieel
De eerste opdracht van Randstad was het bemiddelen van een secretaresse. Een loopbaan voor secretariële professionals staat bij ons centraal.

Zorg
Werken in de zorg is anders dan werken in welke andere branche dan ook; het is werk dat er echt toe doet! Het vergt specifieke competenties en vaardigheden. Ontdek onze mogelijkheden in de jeugdzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg of ouderenzorg.

Staat jouw vakgebied er niet bij? Overweeg dan eens een nieuwe uitdaging en durf de switch te maken. Direct solliciteren op een functie binnen één van de vakgebieden? Ga dan naar ons vacature aanbod en vind de baan die bij jou past!

‘In deel één van mijn carrière heb ik ervaring opgebouwd. In deel twee zet ik mijn ervaring in om mooie resultaten te behalen.’  Bekijk het portret van Gerard (52 jaar, werkzoekend)

‘Denk niet dat 50+ oud is. Je haalt er veel energie en ervaring mee binnen. Doe er je voordeel mee!’ Bekijk hoe Hitachi optimaal gebruik maakt van de ervaring van 50-plussers.