+POWER zet in op de kracht en ervaring van 50+. We willen de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt verbeteren. Ben jij de 50 gepasseerd en zoek je naar een nieuwe kans op de arbeidsmarkt? +POWER helpt je op weg. 

portret van Gerard

+POWER zet in op de kracht en ervaring van 50+. We willen de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt verbeteren. Ben jij de 50 gepasseerd en zoek je naar een nieuwe kans op de arbeidsmarkt? +POWER helpt je op weg. 

kansrijke gebieden

Bij Randstad helpen we je om je talenten te ontdekken. Zodat jij kunt worden wie je bent. In welke vakgebieden is momenteel veel werk? We hebben de zeven meest kansrijke vakgebieden voor je op een rij gezet:

techniek

De mooiste technische banen vind je bij Randstad. Met daarbij goede arbeidsvoorwaarden en nuttige opleidingen om je verder te ontwikkelen. Werken in de techniek doe je via Randstad in een vaste of tijdelijke baan bij toonaangevende opdrachtgevers.

logistiek

Werkervaring of een opleiding is mooi meegenomen. Maar ook zonder deze ervaring kun je via Randstad snel aan de slag in de logistieke branche. Weet jij van aanpakken? Randstad biedt de beste logistieke banen en doorgroeimogelijkheden.

onderwijs

Heb jij een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Wil je aan de slag in het voortgezet, speciaal, middelbaar beroeps of hoger beroeps onderwijs? Randstad heeft het grootste landelijke netwerk aan opdrachtgevers en biedt vacatures in het onderwijs op alle niveaus.

overheid

Werken bij de overheid betekent maatschappelijk relevant werk. Bij de Rijksoverheid, provincies en uitvoerende diensten als het UWV. Wil jij werken bij een gemeente bij jou in de buurt? Ontdek de baanmogelijkheden van beleidsmedewerker tot toezichthouder in het zwembad.

secretarieel

De eerste opdracht van Randstad was het bemiddelen van een secretaresse. Een loopbaan voor secretariële professionals staat bij ons centraal.

zorg

Werken in de zorg is anders dan werken in welke andere branche dan ook; het is werk dat er echt toe doet! Het vergt specifieke competenties en vaardigheden. Ontdek onze mogelijkheden in de jeugdzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg of ouderenzorg.

Staat jouw vakgebied er niet bij? Overweeg dan eens een nieuwe uitdaging en durf de switch te maken. Direct solliciteren op een functie binnen één van de vakgebieden? Ga dan naar ons vacature aanbod en vind de baan die bij jou past

zo maakt hitachi optimaal gebruik van de ervaring van 50-plussers