opvallendste tweets met #vacature.

2017: opvallendste tweets met #vacature

In 2017 was #vacature de populairste hashtag op Twitter. Omdat dat perfect bij Randstad past, verzamelden we de leukste, grappigste en eerlijkste tweets. Van vacatures geschreven door kinderen tot een oproep voor een fulltime kattenknuffelaar. Een mooie opsomming van een jaar vol opvallende vacatures.

eerlijkheid duurt ook op je werk het langst

Het jaar begon meteen goed met de eerlijkste vacature van De Vloer. Want ja, daar moet je alles gewoon echt helemaal zelf regelen.

wil je een partijm of voltijm baan?

In de categorie ‘Bijzondere vacatures’ scoort deze cafetaria hoog. Een les voor ons allemaal: als je zelf vacatures schrijft, zorg er dan voor dat de spellingscontrole aanstaat.

de beste sollicitatietips krijg je van kinderen

Wil je graag voor een bedrijf werken, maar is er geen vacature? Neem dan een voorbeeld aan Luc en stuur gewoon een open sollicitatie.

pro tip: bekijk geen vacatures op het kantoor van je huidige werkgever

En zeker niet op een enorm scherm. We garanderen dat dit je een hoop uitleg en vreemde blikken zal besparen.

is deze vacature iets voor jou? aarzel niet en solliciteer gauw!

Wil je opvallen met een creatieve vacature? Trek de aandacht door hem in dichtvorm te schrijven, zoals DRIIVN doet.

droombaan gevonden: fulltime knuffelen met katten

En het jaar wordt afgesloten met een vacature voor de ultieme droombaan. Het is niet te mooi om waar te zijn, via deze vacature kun je je echt fulltime bezighouden met het knuffelen van katten.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor vacatures die perfect bij je passen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel ons aanbod