Wil je ook gratis geld verdienen? Dan is dit je kans. Meld je vriend(in) aan via onderstaand formulier en ontvang jouw €100. Maar voordat je verder gaat: vraag nadrukkelijk toestemming aan je vriend(in) om zijn of haar contactgegevens met ons te delen. De overige spelregels lees je onderaan de pagina.

je vriend(in) aandragen.

de spelregels.

Ken je de topper die we zoeken? Super. Meld hem of haar dan aan via het aanmeldformulier, maar lees eerst de spelregels :

  1.  Bespreek met je vriend(in) of hij of zij interesse heeft om via Randstad aan de slag te gaan. Vergeet niet nadrukkelijk toestemming te vragen of je zijn of haar contactgegevens met mag delen.
  2. Je krijgt de bonus uitgekeerd als je vriend(in) op sollicitatiegesprek is geweest én minimaal twee maanden in dienst is gebleven. 
  3. Als je vriend(in) door de proeftijd heen is, ontvang je een mail met een bevestiging dat (én wanneer) jij je €100,- ontvangt.

Wanneer geldt de bonusregeling niet?

Ook zijn er wat voorwaarden waaraan je aangedragen vriend(in) aan moet voldoen. De bonusregeling geldt bijvoorbeeld niet als:

  • Je vriend(in) al eens eerder is aangedragen door één van je Randstad collega's
  • Je vriend(in) een oud-medewerker is en als eens via Randstad heeft gewerkt