Misschien droom je al langer van een baan als Elektromonteur maar heb je niet de juiste papieren? Of misschien heb je er nog nooit over nagedacht? Dan is dit het moment om dat te doen, want met een groeiend tekort aan technische vakkrachten in de regio ligt er binnen de techniek misschien wel die gouden toekomst voor je in het verschiet.

De kans

Een erkend MBO diploma is wel belangrijk binnen deze branche en daar kunnen wij vanuit Randstad Techniek mee helpen. Middels een BBL traject (niveau 3 MBO) van 2 jaar wordt jij klaargestoomd voor de leukste technische baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers, Philip Morris in Bergen op Zoom. Je gaat hierbij één dag in de week naar school en de rest van de week ga je lekker aan het werk in het Cast Leaf Processing Center (CPC). In het CPC wordt tabak geproduceerd voor de allernieuwste Reduced Risk Products. Samen met je collega’s ga je je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • Het voorbereiden en uitvoeren van preventief onderhoud;

  • Het zorg dragen voor continue machine- beschikbaarheid;

  • Het identificeren en uitvoeren van correctief onderhoud om de technische beschikbaarheid van machines te borgen;

  • Het identificeren en implementeren van technische modificaties;

  • Het voorbereiden en ondersteunen van projecten op elektrotechnisch gebied;

  • Het goed communiceren en vastleggen van technische zaken;

  • Het borgen van productkwaliteit en operationele efficiency.
     

Onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider ga je aan de slag en volg je een opleiding die zeer praktijkgericht is. Randstad regelt alles voor je zodat jij je kan richten op jouw studie en baan.

Wat we van je vragen

Enige technische achtergrond of affiniteit is voor dit traject echter wel nodig. Heb jij bijvoorbeeld je HAVO afgerond met exacte vakken of heb je al een technische vooropleiding op niveau 2 of 3 op zak, dan is dit jouw kans. Verder heb je een goed analytisch en probleemoplossend vermogen, vind je het belangrijk en leuk om samen te werken en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tenslotte ben je in het bezit van eigen vervoer.

De procedure

Ben jij na het lezen enthousiast geworden om dit avontuur aan te gaan? dan kun jij je aanmelden via onderstaand formulier. Mocht je door de selectie heen komen, dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en het maken van een assessment. Zijn we dan allemaal nog steeds enthousiast? dan zullen we je voorstellen aan onze opdrachtgever. En is ook deze enthousiast ? Dan ontvang je van ons een leer/werkovereenkomst voor de duur van de opleiding.