inschrijven bij Randstad

Of je nou nog weinig ervaring hebt of 50-plus bent, bij Randstad ben je aan het goede adres. Randstad is er voor iedereen die kan en wil werken rondom Rotterdam. Wil jij graag aan de slag bij werkgevers als Eneco of Stadion Feijenoord? Schrijf je dan in en ervaar het voordeel van Randstad in Rotterdam.

ervaar het voordeel van Randstad

  • meer dan 200 vacatures in Rotterdam
  • sneller kans op een baan
  • gratis online opleidingen
  • toegang tot verschillende testen

schrijf je in

hoe het werkt

Inschrijven kun je zien als een ‘open sollicitatie’. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures in Rotterdam. Wil je persoonlijk advies? Schrijf je dan eerst in en maak dan een afspraak bij een vestiging in Rotterdam. We leren jou graag kennen!

op jouw Randstad account een vacature alert aanzetten

Door je in te schrijven maak je gelijk een Mijn Randstad-account aan. Dit account kun je gebruiken voor al je verdere sollicitaties. Dit betekent dat je maar één keer je gegevens hoeft in te vullen. Ook kun je in jouw account je sollicitaties inzien en gegevens wijzigen. Een andere optie is het aanmaken van een vacature alert. Zo krijg je dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Vacature alert aanmaken.

all set? Go!

Ben je direct op zoek naar een baan? Solliciteer dan op een vacature die goed aansluit op wat je wilt en wat je kunt. Bij het overzicht van onze vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen. Vind vacature die bij jou past.