Na het grote succes van vorig jaar organiseert Randstad Transport samen met Hartog en Bikker ook dit jaar weer een Meet & Greet op de locatie in Gronsveld.
Hartog en Bikker is een groot landelijk transportbedrijf met locaties door het hele land, onder andere in Grosnveld. Met een wagenpark van meer dan 120 vrachtwagens en lzv's is er bij Hartog en Bikker altijd ruimte voor nieuwe vrachtwagenchauffeurs en chauffeurs in opleiding.

Deze Meet & Greet geeft jou als chauffeur de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij Hartog & Bikker. Tijdens de bedrijfspresentatie zal je horen waarom dit zo'n gaaf bedrijf is om voor te werken en je hebt de mogelijkheid om een vrachtwagen goed te keuren en het laad- en losproces te bekijken.

Heb jij nog geen groot rijbewijs maar is het wel je grote droom om vrachtwagenchauffeur te worden? Ook dan ben je van harte welkom! Randstad Transport biedt jou de mogelijkheid om via onze vakschool je rijbewijzen te behalen en aan de slag te gaan bij Hartog en Bikker. Tijdens de Meet & Greet zal er een presentatie gehouden worden met alle ins & outs over het opleidingstraject. Daarnaast is onze rijschool aanwezig met een bakwagen en mag jij achter het stuur plaatsnemen en een stukje rijden! Hoe gaaf is dat?

10.00 uur: inloop
11.00 uur: openingspresentatie
12.00 - 15.00 uur: bakwagen rijden, bezichtiging locatie Gronsveld incl. ritje vrachtwagen van H&B
12.00 uur: start presentatie opleidingstraject (voor als je nog geen groot rijbewijs hebt)

 • waar?
  Het ontvangst en de presentaties worden gehouden in NH Hotel in Maastricht. Adres: Forum 110 6229 BV Maastricht
  Bakwagen rijden en rondleiding terrein is op locatie bij Hartog en Bikker: Kobbesweg 25 6229 AC Gronsveld
  De afstand tussen deze locaties is 5 km. Er is geen vervoer tussen deze locaties maar indien gewenst kan een Randstad medewerker pendelen tussen beide locaties.

 • wanneer?
  Zaterdag 25 maart

 • hoe laat?
  tussen 10.00 en 15.00 uur

Aanmelden kan hier: Ik geef mij hierbij op voor de open dag!
Randstad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens, zie ons privacystatement 

Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met Elke: 0652549145. Je kan Elke natuurlijk ook een mail sturen.