een gezonde financiële situatie begint bij werk

Raak je binnenkort je baan kwijt? Of heb je ineens minder inkomen? Dit heeft impact op je financiële situatie. Ook de betaling van je hypotheek kan lastig worden. Een situatie waar je graag snel weer uit wilt komen. Randstad RiseSmart kan jou daarbij op weg helpen.

Randstad RiseSmart adviseert en helpt mensen bij het vinden van nieuw werk en loopbaanvragen. ING en RiseSmart slaan de handen ineen en bieden jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een loopbaangesprek. In dit gesprek krijg je adviezen en tips over het vinden van een nieuwe baan of het binnenhalen van opdrachten. Jouw persoonlijke situatie staat hierbij centraal. Het gaat tenslotte over jouw toekomst!

zorgeloos wonen via randstad risesmart en ing

coaching & advies op maat

Je kunt gebruik maken van een loopbaangesprek van één uur. Dit gesprek kost je niets, ING betaalt dit voor jou. Het gesprek voer je online, via telefoon of skype, met één van de coaches van Randstad. Voordat je in gesprek gaat vragen wij jou om vast na te denken over de onderwerpen die je aan de orde wilt laten komen. Dit doe je aan de hand van een vragenlijst die we je van tevoren toesturen.

Je kunt denken aan de volgende onderwerpen:

  • tips voor je cv en sollicitatiebrief
  • je presentatie tijdens een netwerk of sollicitatiegesprek
  • tips voor je uitingen op Social Media
  • hoe en waar zoek je naar vacatures
  • hoe kun je je netwerk uitbreiden

Mocht je na dit gesprek meer hulp willen dan kan dat. Je kunt met de adviseur bespreken wat je nog meer nodig hebt. Dit kan bestaan uit vervolggesprekken en/of trainingen. De kosten van het vervolg zijn dan wel voor eigen rekening.

interesse?

Heb je interesse in een loopbaangesprek? Neem dan contact op met je ING-contactpersoon. Samen bespreek je of jij in aanmerking komt. Zo ja, dan zorgt hij of zij voor een doorverwijzing. Randstad neemt vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ook bellen met de Hypotheek Hulplijn 020 228 88 99; of ga naar de website van ING