Je blauwe hart bloedt. Je mooie vertrouwde horizon bij KLM is uit het zicht verdwenen door COVID-19. Nu moet je ineens op zoek naar ander werk. Hoe ga je hiermee om? Hoe pak je dit aan? Waar moet je beginnen? En wat wil je eigenlijk? 

Allemaal vragen waar wij, Team KLM van Randstad RiseSmart, je bij kunnen helpen. Wij weten hoe je een nieuwe koers uitzet voor je loopbaan en zo weer werkplezier vindt. Eerst gaan onze ervaren loopbaancoaches samen met jou aan de slag om je talenten en je dromen te ontdekken én brengen zij jouw mogelijkheden in kaart. Is nu misschien de tijd rijp om zelfstandig ondernemer te worden, of om die opleiding te doen voor een carrièreswitch? Of zie je jezelf in een andere functie bij KLM? Wij brengen je op nieuwe ideeën en geven je perspectieven waar je zelf niet aan hebt gedacht. 

Wij van Team KLM staan voor je klaar om jou met coaching, personal branding, workshops, opleidingen en trainingen stevig op je nieuwe koers te zetten.

meer weten?

Graag maken wij tijdens de informatiebijeenkomsten kennis met je. Wil je nu al meer weten? Bel met 020- 569 10 24 of stuur een e-mail voor een oriënterend gesprek. Het gaat tenslotte over jouw loopbaan en toekomst.

neem contact met ons op >

maak kennis met de collega's van team klm

 • het gezicht van team klm: els van huizen

  Els van Huizen stuurt Team KLM aan. Zij zorgt dat alles op rolletjes loopt en de lijntjes met KLM kort blijven. Je ziet Els tijdens de informatiebijeenkomsten en helpt je op weg met je eerste vragen.

  bekijk de video & maak kennis met els >

 • onze regelaar: sophie turkenburg
 • coach en sparringpartner: nathalie simons

  Samen met loopbaancoach Nathalie Simons ga je onderzoeken wat je wilt voor de toekomst en hoe je dat kunt bereiken. Ze is jouw sparringpartner voor al je vragen op weg naar een nieuwe baan. Ook helpt ze je bij de voorbereiding van je sollicitatie en is ze er voor je als het even tegenzit.

  bekijk de video & maak kennis met nathalie >

 • voor zelfstandig ondernemers: sanne weststrate

  Als je zelfstandig ondernemer wilt worden, ben je bij loopbaancoach Sanne Weststrate aan het juiste adres. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van zelfstandig ondernemers en weet precies wat er nodig is om je eigen bedrijf te starten. Sanne komt uit een ondernemersfamilie en kent ook de valkuilen. Kortom, de perfecte sparringpartner en vraagbaak voor jou.

  bekijk de video & maak kennis met sanne >

 • zorgen dat je opvalt: kim heerooms
 • persoonlijke jobshopper: gerjan pranger

  Als je weet wat je wilt, zoekt jobhunter Gerjan Pranger voor jou vacatures en netwerkcontacten die matchen met jouw ervaring, vaardigheden en je persoonlijke voorkeuren. Ook heeft hij goede contacten met het Mobiliteitscentrum van Schiphol en houdt hij de interne vacatures bij KLM nauwlettend in de gaten. Kortom, jouw persoonlijke shopper op de arbeidsmarkt.

  bekijk de video & maak kennis met gerjan >

 • manager randstad boost vakopleidingen: natascha van der laan