Randstad outplacement

wij helpen je aan een nieuwe baan

Bij het vinden van een nieuwe baan kun je alle hulp goed gebruiken. Randstad HR Solutions is onderdeel van Randstad en gespecialiseerd in outplacement en loopbaanvragen. Randstad HR Solutions heeft alles in huis om samen met jou een passende, nieuwe werkplek te vinden.

Een outplacementtraject via Randstad biedt jou, of je nu werk zoekt op lbo-, mbo-, hbo of wo- niveau, de grootste kans op een nieuwe baan. We zoeken actief, doelgericht en met oog voor jouw talent naar een passende baan.

onze aanpak

Een traject bij Randstad bestaat uit een mix van individuele coaching, loopbaan- en sollicitatietrainingen. Professionele recruiters zoeken dagelijks actief naar passende vacatures voor jou. Onze focus ligt op het vinden van werk in combinatie met professionele ondersteuning. Onze aanpak is succesvol: drie op de vier werkzoekenden vinden tijdens het outplacementtraject een nieuwe baan.

Ook als je denkt aan zelfstandig ondernemerschap hebben we speciale trajecten voor je.  En voor advies over het volgen van cursussen of een opleiding ben je bij ons aan het juiste adres.

​Wil je meer weten of  vragen?  We komen graag persoonlijk met je in contact.

Rob Koolen
06 23 97 62 70
rob.koolen@nl.randstad.com

Annegien Verschoore
06 54 21 04 88
annegien.verschoore.de.la.houssaije@nl.randstad.com

Marion Kortenraij
06 11 37 84 88
marion.kortenray@nl.randstad.com