Een groot deel van ons leven brengen we door op onze werkplek. Daarom is het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Wil je jezelf ontwikkelen in je werk? Of heb je het idee dat je niet voor de volle 100% kan gaan in je huidige functie? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Randstad coaching helpt je hierbij.

Coaching heeft in onze ogen altijd een positieve insteek. We helpen je graag om je talenten aan te boren, beter te presteren en zelf het heft in hand te nemen. Een traject begint met een intakegesprek en eindigt met een evaluatie waarbij een plan wordt besproken dat je zelf hebt geschreven. Daarbij draait alles om vertrouwen. Wij informeren je baas alleen over het proces, niet over wat we bespreken.

uitgangspunten van Randstad Coaching

  • coachen is vrijwillig, maar niet vrijblijvend
  • coachen is gebaseerd op vertrouwen
  • coaching is gericht op resultaat
  • elk traject heeft een doelstelling
  • we denken positief en zijn toekomstgericht
  • coachen gaat over werk, het is praktisch
  • alle partijen (werkgever, werknemer en coach) hebben hun eigen verantwoordelijkheid

interesse in coaching

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: T 0800 94 33 766.

zo kan een coaching verlopen...

Kees (42) is pas gepromoveerd tot hoofdlaborant in een ziekenhuis. Hij leidt een team van laboranten die bloed testen. Hij vraagt coaching aan omdat hij beter wil leren overtuigen, beïnvloeden en omgaan met weerstand. Kees heeft last van stress, hij vindt delegeren lastig en voelt zich sociaal onzeker.

de leervragen

Kees ervaart voor het eerst hoe het is om leiding te geven aan een groep mensen. Zijn nieuwe functie doet een beroep op zijn leidinggevende en communicatieve capaciteiten. Deze competenties heeft hij nog onvoldoende ontwikkeld. Hij is hier erg onzeker over. Zijn zelfvertrouwen staat onder druk. Hij trekt te veel verantwoordelijkheid naar zich toe, delegeert weinig en vermijdt confrontaties. Zijn medewerkers prikken hier doorheen en zoeken zijn grenzen op: nog meer spanning.

oefening, succes, verbetering

Tijdens het coaching traject van drie maanden ontdekt Kees wat niet effectief werkt. Hij krijgt hulpmiddelen en gaat oefenen in de praktijk. Dat levert succes op, dus meer zelfvertrouwen. Ook vindt hij een betere balans tussen spanning en inspanning. Aan het einde van de coaching maakt Kees een actieplan, waarin hoe hij het geleerde vast kan houden.

het resultaat

  • Kees voelt zich veel zekerder in zijn nieuwe rol, hij benadert mensen positief en gaat conflicten niet meer uit de weg
  • zijn team neemt meer initiatief, dat leidt tot betere resultaten
  • de organisatie draait beter, er is meer aandacht voor mensen.

(Om privacyredenen zijn de gegevens van betrokkene aangepast.)