‘wanneer horeca weer open?’ Dé vraag die we onszelf al een veel te lange tijd afvragen, want wat missen we de horeca. Lekker met een koud biertje op het terras zitten met een portie bitterballen of iets anders natuurlijk, want de keuze is altijd reuze. Dat voelt als te lang geleden hè? Gelukkig is er perspectief! Gisteren kwam het verlossende woord: horeca weer open vanaf 28 april! Met dit heugelijke nieuws hebben we daarom besloten een korte blog hierover te schrijven. Gewoon omdat we blij zijn dat de horeca weer mag gaan draaien en daar willen we jou alvast weer enthousiast over maken. Lees snel verder! 

horeca dicht

‘Horeca weer dicht’, het nieuws dat voor ons allen hard aankwam. Sinds 14 oktober 2020 om 22:00 is de horeca dicht. Wist je dat de horeca inmiddels precies 6 maanden dicht is, oftewel 189 dagen? Veel te lang dus, daarom kijken we graag positief vooruit naar het openen van de horeca. 

terrassen open

De horeca opent haar deuren weer op 28 april onder voorwaarden. Dit betekent dat terrassen open mogen van 12:00 ‘s middags tot 18:00 ‘s avonds. Met een maximum van 50 gasten in totaal op een terras. Nog niet zoals we dat ‘vroeger’ gewend waren, maar in ieder geval een stap in de goede richting! Weet jij nog hoe je dat perfecte biertje tapt? 

wanneer restaurants open? 

Dat is nog onbekend. Maar wie wil er nou binnen zitten als je een zonovergoten terras hebt? Google gewoon ‘top 10 terrassen in stad X’ en je weet waar je moet zijn. Wij zijn allang blij dat de horeca alweer een klein beetje open gaat. Een klein beetje horeca open, betekent al een groot lichtpunt in deze bruisende sector. 

horeca weer open en nu?

Met de horeca opening in het verschiet, betekent dit dat we ook weer volop horeca vacatures hebben voor je. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze horeca vacatures. Check dan alvast onze horeca pagina met vacatures, topwerkgevers, filmpjes en meest gestelde vragen. Bij veel topwerkgevers kun je proactief alvast je interesse achterlaten, zodat we je op een later moment kunnen benaderen zodra de werving van start gaat. Handig toch? Ook kun je een vacature alert instellen voor bijvoorbeeld vakantiewerk. Zo ben jij er in ieder geval als eerste bij. En dat zien we graag!