we helpen je altijd verder

Op dit moment is corona gelukkig minder aanwezig in ons land. Dat betekent geen beperkingen en dus ook minder impact op werk. Hierdoor hebben we nu minder corona gerelateerde vacatures hebben, denk aan werken bij de GGD als bron- en contactonderzoeker. Het goede nieuws, de wereld is open! Ontdek het nieuwe werken na corona en vind de vacature die bij jou past!

Sinds de komst van het coronavirus ziet werken er opeens heel anders uit. Stilstaan doet natuurlijk niemand met plezier, daarom gaan we door! Of je nu op zoek bent naar een leuke baan of juist door wilt groeien, het kan allemaal. We denken daarbij graag met je mee.

werknemers: je hoeft niet stil te zitten

Ben je op zoek naar werk? Of wil je thuis liever niet stilzitten? Geen probleem! We zijn er voor je om snel weer aan het werk te gaan. Randstad werkt samen met klanten die direct betrokken zijn bij het aanpakken van het coronavirus. Hierbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken! Bekijk die vacatures hieronder. 

op zoek naar (nieuw) werk tijdens corona

Ook in andere sectoren staat het werk niet niet stil. Denk aan de overige zorg, het openbaar vervoer, logistiek, onderwijs en transport. Werken tijdens corona? Dat kan! Bekijk hier onze vacatures. 

vacatures in vitale sectoren:

vacatures in andere sectoren die niet stil staan: 

bekijk hier alle vacatures in jouw regio. 

zit niet stil met onze gratis online trainingen

Stilzitten? Daar doen we niet aan! Je kan jezelf altijd verbeteren. En bij ons kan dat zelfs gratis. Wie wil dat nou niet? Met een account van Mijn Randstad krijg je toegang tot onze gratis online trainingen via Goodhabitz. Zo is je kennis binnen de kortste keren weer helemaal bijgespijkerd.