Sinds de komst van het coronavirus ziet werken er opeens heel anders uit. Stilstaan doet natuurlijk niemand met plezier, daarom gaan we door! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of juist door wilt groeien, het kan allemaal. We denken daarbij graag met je mee.

werknemers: je hoeft niet stil te zitten

Ben je op zoek naar werk? Of wil je thuis liever niet stilzitten? Geen probleem! We zijn er voor je om snel weer aan het werk te gaan. Randstad werkt samen met klanten die direct betrokken zijn bij het aanpakken van het coronavirus. Hierbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!

Bekijk die corona vacatures hieronder: 

corona vacatures

 • ggd vacatures

  Iedereen die klachten heeft, kan inmiddels getest worden op corona. Onze helden van de GGD kunnen hierbij wel wat extra hulp gebruiken! Zo kun je op (zeer) korte termijn aan de slag als medisch administratief medewerker, tester/bemonsteraar of bron-en contactonderzoeker. Wil jij een actieve bijdrage leveren om samen corona onder controle te krijgen?

  bekijk de vacatures en stuur je sollicitaite snel in!

 • uwv vacatures

  Het coronavirus heeft de maatschappij ontwricht. Wil je een steentje bijdragen voor de maatschappij in deze bijzondere periode? Dan is UWV op zoek naar jou. Als Uitkeringsdeskundige zorg je dat duizenden Nederlanders financieel worden ondersteund.

  bekijk de vacatures van uwv

 • laborant corona vaccin bij Janssen Biologics

  Janssen Biologics is momenteel bezig met het ontwikkelen van een vaccin tegen het nieuwe coronavirus. Om het vaccin te realiseren kunnen ze de hulp gebruiken van laboranten die helpen bij de kwaliteitscontrole en productie. 

  bekijk de vacature hier!

op zoek naar (nieuw) werk tijdens corona

Ook in andere sectoren staat het werk niet niet stil. Denk aan de overige zorg, het openbaar vervoer, logistiek, onderwijs en transport. Werken tijdens corona? Dat kan! Bekijk hier onze vacatures. 

vacatures in vitale sectoren:

vacatures in andere sectoren die niet stil staan: 

bekijk hier alle vacatures in jouw regio. 

zit niet stil met onze gratis online trainingen

Stilzitten? Daar doen we niet aan! Je kan jezelf altijd verbeteren. En bij ons kan dat zelfs gratis. Wie wil dat nou niet? Met een account van Mijn Randstad krijg je toegang tot onze gratis online trainingen via Goodhabitz. Zo is je kennis binnen de kortste keren weer helemaal bijgespijkerd. Volg bijvoorbeeld een van deze vijf trainingen zodat je zelfs thuis nog superproductief bent!