Sinds de komst van het coronavirus ziet werken er opeens heel anders uit. Stilstaan doet natuurlijk niemand met plezier, daarom gaan we door! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of juist door wilt groeien, het kan allemaal. We denken daarbij graag met je mee.

werknemers: je hoeft niet stil te zitten

Ben je op zoek naar werk? Of wil je thuis liever niet stilzitten? Geen probleem! We zijn er voor je om snel weer aan het werk te gaan of je door te ontwikkelen. Met dit lijstje ga je lekker aan de slag. Wel zo fijn!

sneltesstraat medewerkers: we kunnen je hulp hard gebruiken

Momenteel worden er in de grote steden nieuwe sneltest locaties opgezet. Deze snelteststraten zorgen ervoor dat patiënten binnen 15 minuten de testuitslag op zijn mail terug vinden. Een belangrijke stap in het bestrijden van het coronavirus en het laten draaien van onze economie. We kunnen je hulp hiervoor hard gebruiken! We zoeken daarom onder andere testafnemers (geen medische opleiding voor nodig), stickeraars (voor het bestickeren van reageerbuizen) en host(ess). Wil jij een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren aan het temmen van het coronavirus? Bekijk de sneltesstraat vacatures in jouw regio: 

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Eindhoven

Groningen

Utrecht

op zoek naar (nieuw) werk tijdens corona

Veel bedrijven zijn overgegaan op thuiswerken, maar er zijn er nog een hoop die dat niet doen! En deze banen hebben hard je hulp nodig! Zo zoeken ze bij het UWV hulp (hun telefoon staat roodgloeiend op het moment), net zoals in het lab, het onderwijs en in de verpleging. Ook andere sectoren staan niet stil, zoals productiewerk, logistiek, chauffeurs en schoonmakers. Werken tijdens corona? Dat kan! Bekijk hier onze corona vacatures. 

vacatures in vitale sectoren:

vacatures in andere sectoren die niet stil staan: 

bekijk hier alle vacatures in jouw regio. 

zit niet stil met onze gratis online trainingen

Stilzitten? Daar doen we niet aan! Je kan jezelf altijd verbeteren. En bij ons kan dat zelfs gratis. Wie wil dat nou niet? Met een account van Mijn Randstad krijg je toegang tot onze gratis online trainingen via Goodhabitz. Zo is je kennis binnen de kortste keren weer helemaal bijgespijkerd. Volg bijvoorbeeld een van deze vijf trainingen zodat je zelfs thuis nog superproductief bent!