kwalificeer je voor een stageplaats bij het Williams Racing!

hoe doe je mee?

Ben jij een monteur in hart en nieren? Zie jij een geweldige ervaring als stagiair bij Williams Racing in Oxfordshire en Abu Dhabi wel zitten? Meld je dan snel aan!

wat houdt de stage in?

Randstad biedt jou de mogelijkheid om Williams Racing twee weken op de voet te volgen. Wij regelen alles voor jou. Van een enerverend kijkje achter de schermen in de Williams Formule 1 fabriek in Oxfordshire, tot en met het meelopen met de crew tijdens de race in Abu Dhabi. De wereld van ronkende motoren en snelle acceleraties vind je zeker leuk. Het enige wat je nodig hebt om kans te maken is ervaring hebben als monteur.

hoe te kwalificeren?

Je meldt je aan door dit formulier in te vullen met jouw gegevens en wat informatie over jouw opleiding en werksituatie. Nadat je deze verstuurd hebt wordt jouw aanmelding in behandeling genomen. Op basis van een eerste selectieronde krijg je te horen of je door bent naar de regionale voorrondes.

regionale voorrondes

Als jij door de eerste kwalificatieronde bent gekomen, word je uitgenodigd voor de regionale voorrondes. Tijdens deze voorrondes word je getest op technisch inzicht en strijd je met 20 deelnemers om dat ene felbegeerde ticket naar de finaledag op dinsdag 27 oktober op  Zandvoort.

finaledag

De beste monteur uit elke provincie gaat naar de grote finaledag op dinsdag 27 oktober op Zandvoort. Voor het oog van een topjury, met o.a. Dennis en Ronald van der Laar en een prominent lid van Williams Racing, word je getest op je technische vaardigheden, communicatieve skills en samenwerken. De uiteindelijke winnaar mag zich klaarmaken voor deze droomstage!

aanmelden

Meld je vandaag nog aan! Onder alle aanmeldingen worden twee tickets verloot voor de Grand Prix 2016 in Spa (België) en diverse merchandise items. De inschrijving eindigt op 13 september!

meld je aan

" ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte cursus bij ROVC. Wij zijn partner van Randstad in de zoektocht naar dé beste monteur van Nederland. Kwalificeer jij je voor de regionale voorrondes? Dan maak je kennis met ROVC en haar docenten. Samen met Randstad testen wij jouw technische kennis, inzicht en vaardigheden!"