Aan de slag in de bouw doe je met je handen. Wat je ogen zien, moeten je handen namelijk kunnen maken. Echte vaklieden kiezen voor een baan in de bouw als meubelmaker, timmerman of schilder. Via Randstad vind je een groot aanbod aan bouw vacatures

Werken in de bouw geeft voldoening. Je hebt niet alleen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In de bouw krijg je pas echt waardering voor je werk. Je draag direct bij aan het eindresultaat.

Geef je de voorkeur aan de kwast? Dan hebben wij ook voldoende mogelijkheden voor jou. Heb je een vaste hand, ben je kwaliteitsgericht en houd je van werken in de buitenlucht? Dan is het vak van schilder misschien iets voor jou? Wij hebben voor jou de leukste schilder vacatures.

Jij geeft de voorkeur aan de hamer? Dan wil je waarschijnlijk graag voor verschillende bedrijven afbouw timmerwerk uitvoeren. Echt vakwerk op verschillende mooie projecten. In de bouw is de functie van timmerman onmisbaar. Geïnteresseerd? Wij hebben een groot aanbod aan timmerkracht vacatures.

lasser

schilder

toezichthouder

car wrapper

decorbouwer