In deze tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het vinden van nieuwe medewerkers niet gemakkelijk. Wat maakt u aantrekkelijk als potentieel werkgever? Waarom zou nieuw talent op de arbeidsmarkt voor u kiezen? En als u binnenkort een sollicitatieprocedure gaat starten, dan hebben we een aantal goede tips voor u. 

employer branding: dit maakt u een aantrekkelijke werkgever

Aantrekkelijk werkgeverschap is in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. We geven u graag een paar tips om uw aantrekkingskracht als werkgever te vergroten. 

regels en richtlijnen voor werving en selectie

Als werkgever krijgt u te maken met wetten en regels op allerlei terreinen. Bij het werven van nieuwe werknemers moet u zich houden aan regelgeving, zoals die voor gelijke behandeling en privacy.

kijk voor meer regels en wetten voor werving en selectie in de werkpocket

schakel professionele hulp in als u geen tijd of capaciteit hebt

Kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talentwerving en know-how van de technologie die helpt bij het vinden van de perfecte match: het is niet voor iedereen dagelijkse kost. Als u liever met de continuïteit van uw bedrijf bezig bent, kan het inschakelen van professionele hulp een hele goede beslissing zijn.

alles over werving en selectie in de online werkpocket

De online Werkpocket van Randstad is dé gratis gids waarin u alle informatie vindt voor ondernemers met personeel. Of u nu op zoek bent naar regels en richtlijnen voor werving en selectie, het opstellen van de arbeidsovereenkomst of de hoogte van het minimumloon. De Werkpocket biedt antwoord op vele vragen.