Succesvolle werving en selectie van nieuwe medewerkers is meer dan ooit een proactief proces. Belangrijk is dat u hierbij alvast rekening houdt met de toekomstplannen van uw bedrijf. Met onze praktische tips kunt u meteen starten met succesvolle werving en selectie van nieuwe medewerkers.

op deze pagina 

hoe gaat u op zoek naar het personeel dat bij uw onderneming past?
aantrekkelijke werkgever
subsidies & premies
werving en selectie uitbesteden

hoe gaat u op zoek naar het personeel dat bij u past?

Hoe gaat u op zoek naar medewerkers die uw bedrijf nodig heeft? Hoe stelt u het functiel op? Hoe schrijft u een pakkende vacaturetekst en wat kan de rol van social media zijn bij het werven van een goed kandidaat? Met onze praktische tips kunt u zelf aan de slag met de werving en selectie van uw personeel.
> 5 praktische tips om zelf aan de slag te gaan 
> hoe selecteert u de juiste kandidaat
> functieprofiel opstellen 
> een goede vacaturetekst schrijven 
> werven via social media

aantrekkelijke werkgever

Aantrekkelijk werkgeverschap is in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Concurrerende arbeidsvoorwaarden, zoals de hoogte van het loon, spelen een rol. Bekijk al onze praktische tips en informatie om uw aantrekkingskracht als werkgever te vergroten. 
> hoe wordt en blijft u een aantrekkelijke werkgever?
> employer branding

subsidies & premies

Als werkgever kunt u gebruik maken van verschillende subsidies en premies. Er zijn verschillende  subsidies en premies voor het in dienst nemen en scholen van bijvoorbeeld jongeren, ouderen en mensen met een arbeidshandicap. Kent u de financiële voordelen van de belangrijkste subsidieregelingen en premies om kosten te besparen? 
> subsidies en premies

werving en selectie uitbesteden

Het werven en selecteren van een nieuwe medewerker is tijdrovend. Als u hier zelf weinig tijd voor heeft, kunt u de hulp van een externe werving- en selectiespecialist inschakelen. 
> hulp inschakelen bij werving en selectie
> werving & selectie vacature doorgeven aan Randstad

alles over werving en selectie in de online Werkpocket

De online Werkpocket van Randstad is dé gratis gids waarin u alle informatie vindt voor ondernemers met personeel. Of u nu op zoek bent naar regels en richtlijnen voor werving en selectie, de selectieprocedure, waar en hoe vindt u nieuwe medewerkers? de Werkpocket biedt antwoord op deze en vele andere vragen, via een handige zoekfunctie. 

vind het in de online Werkpocket