Randstad heeft voor ieder vakgebied gespecialiseerd personeel voor je klaarstaan. Van de zorg en onderwijs tot administratie en techniek.
Bekijk in ons overzicht van vakgebieden hoe we jou kunnen helpen.

vergelijk de diensten

 • uitzenden

  Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan jou ter beschikking stellen. Randstad is formeel werkgever, jij hebt leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Randstad. Uitzenden is ideaal als je je team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in je personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten over uitzenden..

 • detacheren

  Detacheren geeft je net als uitzenden een flexibel personeelsbestand. Ook hier is Randstad verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen wij de administratie bij je uit handen. Detacheren geeft jou (én de medewerker) echter meer zekerheid. Waar uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding betreft, spreken wij bij detacheren vooraf de contractduur af. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten over detacheren..

 • werving en selectie

  In een sollicitantenmarkt waar talent soms schaars is, neemt onze dienst werving en selectie verder toe. Vooral sollicitanten met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. Randstad zoekt het personeel; jij regelt het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete invulling is aan jou en je nieuwe werknemer. Je betaalt ons slechts een fee voor bemiddeling. Meer weten over werving en selectie..

 • payroll

  Je hebt zelf een geschikte kandidaat gevonden om bij je te komen werken, maar je wilt het formele werkgeverschap graag uitbesteden. Door de medewerker aan te melden bij Randstad Payroll Solutions besteed je de administratie en risico’s uit en kan de medewerker op flexibele basis bij jou beginnen. Je betaalt een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten over payroll..

 • rpo & msp

  Recruitment Process Outsourcing (RPO)

  Het gedeeltelijk of volledig uitbesteden van het recruitmentproces middels een RPO oplossing kan je ondersteunen bij de meest complexe en uitdagende wervingsvraagstukken. Randstad Sourceright biedt inzicht in het recruitmentproces, verlaagt kosten, en verhoogt de kwaliteit van nieuw, al dan niet schaars, personeel. We bieden een, eventueel wereldwijde, wervingsaanpak op maat, ondersteund door data en recruitment technologie. Meer weten..

  Managed Service Provider (MSP) 

  Het managen van je flexibele personeelsbestand en leveranciers is tijdrovend en complex. Randstad Sourceright ontzorgt door dit proces, indien gewenst wereldwijd, over te nemen, aansluitend op de HR strategie van je organisatie. Een MSP levert aanzienlijke voordelen op, zoals inzicht en transparantie in het flexibele personeelsbestand, controle op uitgaven, en verlaagde compliance risico’s. Daarnaast verhoogt de kwaliteit en de snelheid van het vinden van kandidaten danzij een verbeterde toegang tot de arbeidsmarkt. Meer weten..