Werving en selectie is het aantrekken en selecteren van geschikte kandidaten voor een bepaalde functie. U kunt een werving- en selectiebureau inschakelen voor de invulling van vacante functie(s) in uw bedrijf. Randstad helpt u graag bij de werving en selectie van vaste medewerkers in uw organisatie.

randstad, uw werving- en selectiebureau

Heeft u moeite die ene topper te vinden? Of wilt u liever uw tijd steken in de groei van uw bedrijf in plaats van het hele recruitmentproces? Dan is werving en selectie via Randstad perfect voor u.

randstad is kiezen voor snel en persoonlijk

Werving en selectie houdt in dat Randstad het gehele proces van de werving en de selectie van u overneemt. We hebben een grote database met gemotiveerde kandidaten. Ook zoeken we voor u verder en boren we de juiste kanalen aan om een kandidaat te vinden die bij u past.

Kiest u voor Randstad, dan kiest u voor snel en persoonlijk. Snel, omdat u al binnen twee weken met twee geschikte kandidaten voor uw vacature in gesprek bent. Persoonlijk, omdat uw vaste contactpersoon samen met u het hele proces doorloopt.

U kunt direct digitaal uw vacature doorgeven. We nemen binnen één werkdag contact met u op om de offerte te bespreken.