online matchen met Randstad Direct

jouw digitale recruiter met aandacht voor de persoonlijke klik

matchen op de juiste criteria

Eenvoudig en snel de juiste match vinden met de juiste kandidaat? Randstad Direct hanteert een nieuwe manier van werven en selecteren. Door slim gebruik te maken van de beroependatabase stelt de digitale tool van Randstad Direct werkzaamheden en persoonlijkheidskenmerken voor die passen bij jouw functie. Je vult de analyse zelf aan met bijvoorbeeld branchekennis, vaardigheden en voorwaarden. Een algoritme selecteert o.a. op geteste capaciteiten, persoonskenmerken, werkervaring en organisatiecultuur.

de beste combinatie tussen hard en soft skills

Je vult online de functie-analyse en cultuurscan in en het profiel wordt direct gegenereerd. Hierin staan nu de taken, persoonlijkheidskenmerken en voorwaarden van de functie en een omschrijving van jullie bedrijfscultuur.

arbeidspsycholoog checkt iedere kandidaat

Ons wetenschappelijke onderbouwd algoritme selecteert uit de database de talenten die het best aansluiten bij de functie en jullie bedrijf. Onze arbeidspsycholoog screent deze talenten en stelt de beste 3 kandidaten aan je voor aan de hand van een matchrapport. 

alleen om tafel met talent dat echt past bij het bedrijf

Het matchrapport helpt je om tijdens het interview de juiste vragen te stellen. Na de gesprekken selecteer je een van de kandidaten en neemt deze aan!

maak vrijblijvend een selectieprofiel