Er komt heel wat kijken bij het vinden van goede, vaste medewerkers. Waar vind je de juiste kandidaten met een achtergrond in uw vakgebied en met meerdere jaren werkervaring?

wij helpen u graag

Randstad weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar het juiste, goed opgeleide talent. Die kennis zetten wij graag voor u in. Geef vrijblijvend uw vacature aan ons door en ontvang binnen 48 uur uw offerte. 

snel en persoonlijk

Kiest u voor Randstad, dan kiest u voor snel en persoonlijk. Snel, omdat u al binnen twee weken met twee geschikte kandidaten voor uw vacature in gesprek bent. Persoonlijk, omdat uw vaste contactpersoon samen met u het hele proces doorloopt. Precies zoals u van ons gewend bent bij het invullen van uw tijdelijke personeelsbehoefte. En uiteraard introduceren wij alleen de beste kandidaten bij u.

zo doen we dat

In het intakegesprek over de vacature bepalen wij samen met u allereerst wat voor uw situatie de beste optie is, of dat nu directe of uitgestelde werving & selectie is. Vervolgens bekijken we met u het profiel van de vaste werknemer waar u naar op zoek bent. Daarbij kijken we ook naar de cultuur binnen uw bedrijf, om zo tot een perfecte match te kunnen komen. Vervolgens starten wij direct met onze wervingsactiviteiten. Voor de bemiddeling betaalt u één vast bedrag achteraf op basis van 'no cure, no pay'. U weet dus steeds waar u aan toe bent.

onze garantie

Wij maken een zorgvuldige match. Mocht de kandidaat toch binnen de eerste week uw organisatie verlaten, dan zoekt Randstad kosteloos een nieuwe kandidaat voor u.