randstad, uw werving- en selectiebureau in maastricht

Bent u op zoek naar een werving- en selectiebureau in Maastricht? Randstad helpt bij al uw HR-activiteiten, waaronder het aantrekken van vaste werknemers. Als trekpleister van het zuiden van Nederland is Maastricht ook in economisch opzicht een bedrijvige stad. Zowel bij Europese instituten en de Universiteit Maastricht als bij de detailhandel en toeristenbranche kan Randstad bijdragen aan een evenwichtig personeelsbestand.

op zoek naar vaste medewerkers in maastricht

Zoekt u een vaste werknemer voor uw organisatie in Maastricht? Randstad vindt voor u de juiste kandidaat die uw bedrijf op de lange termijn kan versterken. Onze werkwijze is snel en persoonlijk. U kunt bij ons kantoor in Maastricht terecht en werkt samen met één vast contactpersoon. Binnen twee weken stellen wij twee kandidaten aan u voor.

Randstad verstaat de kunst van personeel werven. Wij kennen de markt goed – ook de lokale arbeidsmarkt in Maastricht – en hebben een uitgebreid netwerk met diverse kandidaten uit allerlei branches. Wij besteden veel aandacht aan uw specifieke wensen en de cultuur van uw organisatie. Zo zijn wij in staat om een duurzame match te maken tussen u en een nieuwe werknemer.

kom langs op ons kantoor in maastricht

U bent van harte welkom op ons kantoor in Maastricht om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met een van onze adviseurs: 043 32 91 700.

meer over werving en selectie