Ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau in Maastricht? Randstad helpt bij al jouw HR-activiteiten, waaronder het aantrekken van vaste werknemers. Als trekpleister van het zuiden van Nederland is Maastricht ook in economisch opzicht een bedrijvige stad. Zowel bij Europese instituten en de Universiteit Maastricht als bij de detailhandel en toeristenbranche kan Randstad bijdragen aan een evenwichtig personeelsbestand.

op zoek naar vaste medewerkers in maastricht

Zoek je een vaste werknemer voor jouw organisatie in Maastricht? Randstad vindt voor je de juiste kandidaat die jouw bedrijf op de lange termijn kan versterken. Onze werkwijze is snel en persoonlijk. Je kunt bij ons kantoor in Maastricht terecht en werkt samen met één vast contactpersoon. Binnen twee weken stellen wij twee kandidaten aan je voor.

Randstad verstaat de kunst van personeel werven. Wij kennen de markt goed – ook de lokale arbeidsmarkt in Maastricht – en hebben een uitgebreid netwerk met diverse kandidaten uit allerlei branches. Wij besteden veel aandacht aan jouw specifieke wensen en de cultuur van jouw organisatie. Zo zijn wij in staat om een duurzame match te maken tussen jou en een nieuwe werknemer.

kom langs op ons kantoor in maastricht

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Maastricht om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met een van onze adviseurs: 043 32 91 700.

meer over werving en selectie