Zoek je een werving- en selectiebureau in Eindhoven? Randstad kan je bij al jouw recruitmentvraagstukken van dienst zijn. Eindhoven is een gunstige vestigingslocatie voor technisch georiënteerde bedrijven, zowel voor grote internationale bedrijven als kleine toeleveranciers. Wij adviseren onder meer deze technische organisaties bij de werving en selectie van vast personeel.

op zoek naar vaste medewerkers in eindhoven

Zoek je een vaste medewerker voor jouw organisatie in Eindhoven? Randstad vindt voor je de juiste kandidaat die jouw bedrijf versterkt voor de langere termijn. Onze dienstverlening is persoonlijk en snel. Je kunt bij ons kantoor in Eindhoven terecht en werkt samen met één vast contactpersoon. Binnen twee weken stellen wij twee kandidaten aan je voor. 

Randstad is als ervaren arbeidsbemiddelaar in staat om bedrijven te helpen aan uitstekende medewerkers. Wij kennen de markt – ook de lokale arbeidsmarkt in Eindhoven – en stellen ons uitgebreide netwerk voor je open. Door veel aandacht te besteden aan jouw specifieke eisen en de bedrijfscultuur, slagen wij er samen met je in om een duurzame match te maken. 

kom langs op ons kantoor in eindhoven

Je bent welkom op één van onze kantoren in Eindhoven om de opties voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met een van onze consultants: 040 26 06 200.

meer over werving en selectie