randstad, uw werving- en selectiebureau in eindhoven

Zoekt u een werving- en selectiebureau in Eindhoven? Randstad kan u bij al uw recruitmentvraagstukken van dienst zijn. Eindhoven is een gunstige vestigingslocatie voor technisch georiënteerde bedrijven, zowel voor grote internationale bedrijven als kleine toeleveranciers. Wij adviseren onder meer deze technische organisaties bij de werving en selectie van vast personeel.

op zoek naar vaste medewerkers in eindhoven

Zoekt u een vaste medewerker voor uw organisatie in Eindhoven? Randstad vindt voor u de juiste kandidaat die uw bedrijf versterkt voor de langere termijn. Onze dienstverlening is persoonlijk en snel. U kunt bij ons kantoor in Eindhoven terecht en werkt samen met één vast contactpersoon. Binnen twee weken stellen wij twee kandidaten aan u voor. 

Randstad is als ervaren arbeidsbemiddelaar in staat om bedrijven te helpen aan uitstekende medewerkers. Wij kennen de markt – ook de lokale arbeidsmarkt in Eindhoven – en stellen ons uitgebreide netwerk voor u open. Door veel aandacht te besteden aan uw specifieke eisen en de bedrijfscultuur, slagen wij er samen met u in om een duurzame match te maken. 

kom langs op ons kantoor in eindhoven

U bent welkom op één van onze kantoren in Eindhoven om de opties voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met een van onze consultants: 040 26 06 200.

meer over werving en selectie