U wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. En wanneer het even wat minder gaat, wilt u moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u op Randstad rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.

Onze kracht? Jarenlange ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. U kunt rekenen op een breed netwerk van Randstad-vestigingen, een groot kandidatenbestand, een veelbezochte website en onze deskundige intercedenten. Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor u de beste kandidaten.

in welke branche u ook werkt

Randstad is gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden. Onze flexwerkers voldoen aan alle gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen we hun kennisniveau op peil met opleidingen of aanvullende trainingen.

gemotiveerd personeel

Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Randstad fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld. In uw persoonlijke Mijn Randstad omgeving heeft u bovendien altijd inzicht in de status van uw vacatures en de administratie van uw tijdelijke medewerkers. Makkelijk en efficiënt. 

interesse?

Bel ons: 0800 72 637 823 of plaats vrijblijvend uw aanvraag voor personeel: