Je wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. En wanneer het even wat minder gaat, wil je moeiteloos je personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kun je op Randstad rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.

Onze kracht? Jarenlange ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. Je kunt rekenen op een breed netwerk van Randstad-vestigingen, een groot kandidatenbestand, een veelbezochte website en onze deskundige intercedenten. Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor jou de beste kandidaten.

in welke branche je ook werkt

Randstad is gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden. Onze flexwerkers voldoen aan alle gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen we hun kennisniveau op peil met opleidingen of aanvullende trainingen.

gemotiveerd personeel

Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor jouw organisatie. Randstad fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld. In je persoonlijke Mijn Randstad omgeving heb je bovendien altijd inzicht in de status van je vacatures en de administratie van je tijdelijke medewerkers. Makkelijk en efficiënt. 

we helpen je graag verder

Meld hier makkelijk online jouw vacature aan, of plan een telefonische afspraak in met een van onze specialisten.