Randstad migratietraject

zorgvuldig en persoonlijk

Bent u op zoek naar een soepele migratie van uw flexwerkers? En wilt u hierbij geen arbeidsrechtelijke risico’s lopen? Met het Randstad migratietraject nemen wij de gehele migratie van uw flexwerkers uit handen. Zorgvuldig en persoonlijk.

"meer dan 99% van de flexwerkers stapt tijdens migratieproces over naar Randstad"

Als hr-dienstverlener weet Randstad als geen ander dat de migratie van flexwerkers niet alleen een arbeidsintensief proces is. Het is tevens een proces dat zorgvuldig én persoonlijk moet verlopen. Belangrijke besluiten worden genomen, persoonsgegevens uitgewisseld en flexwerkers moeten goed geïnformeerd worden. Zaken als opvolgend werkgeverschap, detachering en veranderingen in arbeidsovereenkomsten worden concreet in een stappenplan opgepakt.

unieke migratieportal

Om het administratieve proces efficiënt en transparant te laten verlopen, heeft Randstad een unieke migratieportal ontwikkeld. Persoonlijke gegevens van flexwerkers worden digitaal en automatisch ontvangen en uitgewisseld met direct betrokkenen. Hiermee reduceren we het aantal handmatige handelingen, minimaliseren we het risico op datalekken, verrichten we efficiënter controles op volledigheid van personeelsdossiers én heeft u 24/7 inzage in de voortgang.

stappenplan migratieproces

Bij de migratie van uw flexwerkers hanteert Randstad een concreet stappenplan op maat. Het is belangrijk dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van de migratie en een goed gevoel krijgen bij het in dienst treden bij Randstad. We besteden ruimschoots aandacht aan het voorkomen van onrust op de werkvloer om de continuïteit van uw operatie te waarborgen.

download nu de brochure

Randstad Migratietraject

uw flexwerkers, onze zorg

Gedegen communicatie is essentieel bij een migratietraject. Flexwerkers willen graag snel een duidelijk antwoord van Randstad als hun nieuwe werkgever. Wanneer iedereen van de juiste informatie wordt voorzien, voorkomt dit onrust en minimaliseert dit de impact op uw organisatie. Onze projectmanager begeleidt u bij de eerste stap van de migratie totdat de laatste kandidaat daadwerkelijk gemigreerd is, alle administratieve zaken zijn afgehandeld én alle flexwerkers correct verloond zijn.

Iedere flexwerker krijgt uitgebreide uitleg over de werkwijze van Randstad, de begeleiding die hij of zij kan verwachten (zoals coaching en opleidingen) en toelichting op de nieuwe arbeidsovereenkomst. Tevens stellen we een vraag-en-antwoord document op, waarin de belangrijkste gevolgen en veranderingen staan beschreven. Zowel de flexwerker als uw leidinggevenden ontvangen vóór de migratiedatum een bevestiging van de gemaakte afspraken.

meer weten?

De migratie van uw flexwerkers vraagt veel van uw organisatie. Randstad zorgt bij iedere migratie voor een zorgvuldige en persoonlijke overgang. Bent u op zoek naar een migratietraject zonder zorgen? Bekijk onze brochure. Of stuur ons een e-mail. Één van onze projectmanagers neemt binnen één werkdag contact met u op.