Bent u op zoek naar een soepele migratie van uw flexwerkers? En wilt u hierbij geen arbeidsrechtelijke risico’s lopen? Met het Randstad migratietraject nemen wij de gehele migratie van uw flexwerkers uit handen. Zorgvuldig en persoonlijk.

"meer dan 99% van de flexwerkers stapt tijdens migratieproces over naar Randstad"

Als hr-dienstverlener weet Randstad als geen ander dat de migratie van flexwerkers niet alleen een arbeidsintensief proces is. Het is tevens een proces dat zorgvuldig én persoonlijk moet verlopen. Belangrijke besluiten worden genomen, persoonsgegevens uitgewisseld en flexwerkers moeten goed geïnformeerd worden. Zaken als opvolgend werkgeverschap, detachering en veranderingen in arbeidsovereenkomsten worden in een concreet  stappenplan opgepakt. Het is belangrijk dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van de migratie en een goed gevoel krijgen bij het in dienst treden bij Randstad. We besteden ruimschoots aandacht aan het voorkomen van onrust op de werkvloer om de continuïteit van uw operatie te waarborgen.

Onze projectmanager begeleidt u vanaf de eerste stap van de migratie totdat de laatste kandidaat daadwerkelijk gemigreerd is, alle administratieve zaken zijn afgehandeld én alle flexwerkers correct verloond zijn.

De migratie van uw flexwerkers vraagt veel van uw organisatie. Randstad zorgt bij iedere migratie voor een zorgvuldige en persoonlijke overgang . Bent u op zoek naar een migratietraject zonder zorgen? Wilt u meer weten van onze unieke migratieportal? Stuur ons dan een e-mail. Eén van onze projectmanagers neemt binnen één werkdag contact met u op.