Ben je op zoek naar een soepele migratie van je flexwerkers? En wil je hierbij geen arbeidsrechtelijke risico’s lopen? Met het Randstad migratietraject nemen wij de gehele migratie van jouw flexwerkers uit handen. Zorgvuldig en persoonlijk.

"Meer dan 99% van de flexwerkers stapt tijdens migratieproces over naar Randstad"

Als hr-dienstverlener weet Randstad als geen ander dat de migratie van flexwerkers niet alleen een arbeidsintensief proces is. Het is ook een proces dat zorgvuldig én persoonlijk moet verlopen. Belangrijke besluiten worden genomen, persoonsgegevens uitgewisseld en flexwerkers moeten goed geïnformeerd worden. Zaken als opvolgend werkgeverschap, detachering en veranderingen in arbeidsovereenkomsten worden in een concreet  stappenplan opgepakt. Het is belangrijk dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van de migratie en een goed gevoel krijgen bij het in dienst treden bij Randstad. We besteden ruimschoots aandacht aan het voorkomen van onrust op de werkvloer om de continuïteit van jouw operatie te waarborgen.

Onze projectmanager begeleidt je vanaf de eerste stap van de migratie totdat de laatste kandidaat daadwerkelijk gemigreerd is, alle administratieve zaken zijn afgehandeld én alle flexwerkers correct verloond zijn.

De migratie van je flexwerkers vraagt veel van je organisatie. Randstad zorgt bij iedere migratie voor een zorgvuldige en persoonlijke overgang. Ben je op zoek naar een migratietraject zonder zorgen? Wil je meer weten van onze unieke migratieportal? Stuur ons dan een e-mail. Eén van onze projectmanagers neemt binnen één werkdag contact met je op.