Een accurate en professionele implementatie is de basis voor een optimale dienstverlening. Door alle wensen voor ingangsdatum van het contract goed in te richten leggen we een stevig fundament voor een vruchtbare samenwerking. Onze dedicated projectmanagers werken bij iedere implementatie volgens de PRINCE2-methodiek.

Onze projectaanpak is gericht op het ontzorgen en bieden van sturingsmogelijkheden aan jou als opdrachtgever. We richten de processen voor jou op maat in. Hierdoor dragen we maximaal bij aan proces-optimalisatie en weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

onze nazorg: garantie voor succes

Door onze implementatieaanpak garanderen we dat wij vanaf de ingangsdatum van het contract klaar staan om in jouw hr-behoefte te voorzien. Na afronding van de implementatie besteedt Randstad tevens veel aandacht aan het afsluiten en blijft in het reguliere proces continu verbeteren waar mogelijk.

Periodiek evalueren we onze dienstverlening aan de hand van managementrapportages. Daarnaast controleren we zes maanden na ingang van het contract of de samenwerking volgens afspraak verloopt. Indien gewenst sturen we bij.

meer dan alleen implementeren

Randstad heeft veel ervaring met grote en complexe implementatie- en migratieprojecten, zoals UWV, SVB, Rijksoverheid, Ziggo en Friesland Campina. Daarbij blijven we streven naar verbetering en ontwikkeling. Uit ervaring weten we dat ook tijdens de contractperiode omstandigheden wijzigen en nieuwe inzichten ontstaan die kunnen leiden tot optimalisatie of een nieuw implementatietraject. Daarom zien we deze implementatie als een startpunt van een continu verbeterproces van onze dienstverlening. Deze continue verbeteraanpak leidt tot optimalisering van de samenwerking, werkprocessen, performance en klanttevredenheid.

implementatiecijfers

Klanten waarderen ons met een 8,2. Contractafspraken binnen 6 weken ingericht en 8 PRINCE2-gecertificeerde projectmanagers. We hebben al meer dan 100 implementaties uitgevoerd.