Stap je binnenkort over naar een ander uitzendbureau? Wil je een professionele implementatie en minimale belasting voor je organisatie en medewerkers? Of wil je juist meer weten over het Randstad implementatietraject? Wij zorgen voor een geruisloze en tijdige overgang en waarborgen de continuïteit van jouw organisatie.

zorgeloos overstappen

De implementatie van een nieuw samenwerkingsverband is meer dan alleen informeren. Het is het op maat en efficiënt inrichten van de samenwerking en de werkprocessen. Hierdoor dragen we maximaal bij aan proces-optimalisatie en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Daarom stemt Randstad altijd vóór aanvang van het contract jouw wensen af met betrekking tot de wijze waarop we gaan samenwerken. Een accurate en professionele implementatie is de basis voor een optimale dienstverlening. Daarmee leggen we een stevig fundament voor een vruchtbare samenwerking. De implementatie wordt uitgevoerd door een PRINCE2-gecertificeerde projectmanager; een gestructureerde methode voor multidisciplinair projectmanagement.

meer dan alleen implementeren

Randstad heeft veel ervaring met grote en complexe implementatie- en migratieprojecten, zoals UWV, SVB, Rijksoverheid, Ziggo en Friesland Campina. Daarbij blijven we streven naar verbetering en ontwikkeling. Uit ervaring weten we dat ook tijdens de contractperiode omstandigheden wijzigen en nieuwe inzichten ontstaan die kunnen leiden tot optimalisatie of een nieuw implementatietraject. Daarom zien we deze implementatie als een startpunt van een continu verbeterproces van onze dienstverlening. Deze continue verbeteraanpak leidt tot optimalisering van de samenwerking, werkprocessen, performance en klanttevredenheid.

migratie van je huidige flexwerkers

Kies je bij de overgang naar een ander uitzendbureau tevens voor het migreren van je huidige flexwerkers? Wil je de hinder voor je flexwerkers tot een absoluut minimum beperken? Wij nemen het complete traject voor jou uit handen. Jij kunt je blijven richten op je core business. Ons uitgangspunt is om de migratie van flexwerkers vlot en succesvol te laten verlopen. Randstad ontzorgt bij grote en complexe migratietrajecten. Bekijk hier ons migratietraject.

meer weten?

Randstad regelt binnen 6 weken de implementatie van jouw nieuwe uitzendcontract, waarbij de continuïteit van je organisatie gewaarborgd blijft. Dit doen wij middels de PRINCE2-methodiek. Wil je weten hoe wij een zorgeloze implementatie verzorgen? Stuur ons dan een e-mail. Eén van onze projectmanagers neemt vervolgens binnen 1 werkdag contact met je op.