Stapt u binnenkort over naar een ander uitzendbureau? Wilt u een professionele implementatie en minimale belasting voor uw organisatie en medewerkers? Of wilt u juist meer weten over het Randstad implementatietraject? Wij zorgen voor een geruisloze en tijdige overgang en waarborgen de continuïteit van uw organisatie.

zorgeloos overstappen

De implementatie van een nieuw samenwerkingsverband is meer dan alleen informeren. Het is het op maat en efficiënt inrichten van de samenwerking en de werkprocessen. Hierdoor dragen we maximaal bij aan proces-optimalisatie en weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Daarom stemt Randstad altijd vóór aanvang van het contract uw wensen af met betrekking tot de wijze waarop we gaan samenwerken. Een accurate en professionele implementatie is de basis voor een optimale dienstverlening. Daarmee leggen we een stevig fundament voor een vruchtbare samenwerking. De implementatie wordt uitgevoerd door een PRINCE2-gecertificeerde projectmanager; een gestructureerde methode voor multidisciplinair projectmanagement.

meer dan alleen implementeren

Randstad heeft veel ervaring met grote en complexe implementatie- en migratieprojecten, zoals UWV, SVB, Rijksoverheid, Ziggo en Friesland Campina. Daarbij blijven we streven naar verbetering en ontwikkeling. Uit ervaring weten we dat ook tijdens de contractperiode omstandigheden wijzigen en nieuwe inzichten ontstaan die kunnen leiden tot optimalisatie of een nieuw implementatietraject. Daarom zien we deze implementatie als een startpunt van een continu verbeterproces van onze dienstverlening. Deze continue verbeteraanpak leidt tot optimalisering van de samenwerking, werkprocessen, performance en klanttevredenheid.

migratie van uw huidige flexwerkers

Kiest u bij de overgang naar een ander uitzendbureau tevens voor het migreren van uw huidige flexwerkers? Wilt u de hinder voor uw flexwerkers tot een absoluut minimum beperken? Wij nemen het complete traject voor u uit handen. U kunt zich blijven richten op uw core business. Ons uitgangspunt is om de migratie van flexwerkers vlot en succesvol te laten verlopen. Randstad ontzorgt bij grote en complexe migratietrajecten. Bekijk hier ons migratietraject.

meer weten?

Randstad regelt binnen 6 weken de implementatie van uw nieuwe uitzendcontract, waarbij de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft. Dit doen wij middels de PRINCE2-methodiek. Wilt u weten hoe wij een zorgeloze implementatie verzorgen? Stuur ons dan een e-mail. Één van onze projectmanagers neemt vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op.