Randstad implementatie

Stapt u binnenkort over naar een ander uitzendbureau? Wilt u een professionele implementatie en minimale belasting voor uw organisatie en medewerkers? Of wilt u juist meer weten over het Randstad implementatietraject? Wij zorgen voor een geruisloze en tijdige overgang en waarborgen de continuïteit van uw organisatie.

De implementatie van een nieuw samenwerkingsverband is meer dan alleen informeren. Het is het op maat en efficiënt inrichten van de samenwerking en de werkprocessen. Daarom stemt Randstad altijd vóór aanvang van het contract uw wensen af met betrekking tot de wijze waarop we gaan samenwerken. Hoe richten wij de werkprocessen in om onze dienstverlening vorm te geven en maximale invulling te geven aan werkgeverschap voor uw flexwerkers. Samen bepalen we wat na de implementatie bereikt moet zijn. Hier richten wij het implementatietraject op in. De implementatie wordt uitgevoerd door een PRINCE2-gecertificeerde projectmanager; een gestructureerde methode voor multidisciplinair projectmanagement.

> bekijk ons implementatietraject

migratie van uw huidige flexwerkers

Kiest u bij de overgang naar een ander uitzendbureau tevens voor het migreren van uw huidige flexwerkers? Wilt u de hinder voor uw flexwerkers tot een absoluut minimum beperken? Wij nemen het complete traject voor u uit handen. U kunt zich blijven richten op uw core business. Ons uitgangspunt is om de migratie van flexwerkers vlot en succesvol te laten verlopen. Randstad ontzorgt bij grote en complexe migratietrajecten. Bekijk hier ons migratietraject.

> bekijk ons migratietraject

meer weten?

Randstad regelt binnen 6 weken de implementatie van uw nieuwe uitzendcontract, waarbij de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft. Dit doen wij middels de PRINCE2-methodiek. Wilt u weten hoe wij een zorgeloze implementatie verzorgen? Stuur ons dan een e-mail. Één van onze projectmanagers neemt vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op.

Provincie Noord-holland

Walter Broek, hr-manager Provincie Noord-Holland:

“Geruisloze transitie dankzij professionele en vooral pragmatische en hands-on mentaliteit van de betrokken Randstadmedewerkers. Een compliment waard!”

Ziggo

Recruitment manager Ziggo:

“Goede en gedegen implementatie. Randstad weet hierin te ontzorgen, zoals je mag verwachten van een toonaangevende hr-dienstverlener. Weet mee te denken, waardoor we gezamenlijk tot de beste oplossingen komen. Prettig contact met het implementatieteam en de accountmanager."