de voordelen van payroll voor jouw bedrijf

Zowel grote bedrijven als ondernemers kiezen voor payroll bij Randstad. Hiermee breng je jouw flexibele medewerkers onder bij een ervaren, professionele partner. De volgende voordelen zijn een reden om te kiezen voor payroll: 

 • voordeel 1: flexibele contractvormen    
  Payrollmedewerkers werken volgens een andere CAO dan medewerkers uit jouw branche, waardoor ze tot 5,5 jaar flexibel ingezet kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld flexibeler inspelen op wisselingen in de markt of seizoensfluctuatie.
 • voordeel 2: risicodekking        
  Wanneer je gebruik maakt van payrolldienstverlening kan je er voor kiezen om financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uit te sluiten. Als de payrollmedewerker dan niet kan werken als gevolg van bijvoorbeeld (langdurige) ziekte of vakantie dan betalen wij deze uren wel uit aan de payrollmedewerker, maar brengen wij dit niet bij jou in rekening. Een ander voorbeeld: bij een eventuele transitievergoeding zijn de kosten voor ons; ook dit wordt niet bij jou in rekening gebracht. 
 • voordeel 3: tijdsbesparing        
  Wij nemen je veel administratief en juridisch werk uit handen, zodat je meer tijd overhoudt voor jouw bedrijf. 

de voordelen van randstad als payrollpartner

 • jarenlange ervaring         
  Randstad Payroll Solutions is marktleider en onderdeel van Randstad Nederland. Met een schat aan kennis en ervaring op HR-gebied zijn jouw medewerkers bij ons in goede handen en kan je profiteren van onze brede expertise. 
 • duidelijkheid over jouw kosten  
  Je weet van tevoren precies wat je gaat betalen, en komt daarbij niet voor verrassingen te staan. Randstad Payroll Solutions maakt geen gebruik van nacalculatie waarbij er onverwachts extra kosten in rekening gebracht worden. Indien je wilt weten wat payroll kost kan je hier de tarieven bekijken, of direct een offerte op maat aanvragen.  
 • eenvoudig aanmelden        
  Payroll bij Randstad werkt heel eenvoudig: je werft jouw eigen medewerkers en meldt ze bij ons aan in jouw eigen online omgeving.
 • jouw eigen online omgeving        
  In jouw persoonlijke online omgeving kan je gemakkelijk jouw gegevens inzien en beheren, bijvoorbeeld om uren te accorderen of jouw facturen te bekijken. Jouw payrollmedewerkers krijgen toegang tot de Randstad app, om uren, vakantie of ziekte door te geven en loonstroken te bekijken.
 • goed werkgeverschap        
  Randstad staat garant voor goed werkgeverschap voor jouw medewerkers. 
 • persoonlijk contact     
  Jouw persoonlijke accountmanager helpt je graag met advies op maat. Klik hier om contact op te nemen.  
 • betrouwbaarheid
  Randstad Payroll Solutions is NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ABU-lid en aangesloten bij de Stichting Financiële Toetsing.

de voordelen voor jouw medewerker 

Tevredenheid bij medewerkers zorgt voor een optimale inzet en betrokkenheid bij jouw bedrijf. Daarom is het van belang dat je het werkgeverschap uitbesteed bij een betrouwbare partner. Lees hier waarom jouw medewerkers bij ons in goede handen zijn.