de voordelen van payroll voor uw bedrijf

Zowel grote bedrijven als ondernemers kiezen voor payroll bij Randstad. Hiermee brengt u uw flexibele medewerkers onder bij een ervaren, professionele partner. De volgende voordelen zijn een reden om te kiezen voor payroll: 

 • voordeel 1: flexibele contractvormen    
  Payrollmedewerkers werken volgens een andere CAO dan medewerkers uit uw branche, waardoor ze tot 5,5 jaar flexibel ingezet kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld flexibeler inspelen op wisselingen in de markt of seizoensfluctuatie.
 • voordeel 2: risicodekking        
  Wanneer u gebruik maakt van payrolldienstverlening kunt u er voor kiezen om financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uit te sluiten. Als de payrollmedewerker dan niet kan werken als gevolg van bijvoorbeeld (langdurige) ziekte of vakantie dan betalen wij deze uren wel uit aan de payrollmedewerker, maar brengen wij dit niet bij u in rekening. Een ander voorbeeld: bij een eventuele transitievergoeding zijn de kosten voor ons; ook dit wordt niet bij u in rekening gebracht. 
 • voordeel 3: tijdsbesparing        
  Wij nemen u veel administratief en juridisch werk uit handen, zodat u meer tijd overhoudt voor uw bedrijf. 

de voordelen van randstad als payrollpartner

 • jarenlange ervaring         
  Randstad Payroll Solutions is marktleider en onderdeel van Randstad Nederland. Met een schat aan kennis en ervaring op HR-gebied zijn uw medewerkers bij ons in goede handen en kunt u profiteren van onze brede expertise. 
 • duidelijkheid over uw kosten  
  U weet van tevoren precies wat u gaat betalen, en komt daarbij niet voor verrassingen te staan. Randstad Payroll Solutions maakt geen gebruik van nacalculatie waarbij er onverwachts extra kosten in rekening gebracht worden. Indien u wilt weten wat payroll kost kunt u hier de tarieven bekijken, of direct een offerte op maat aanvragen.  
 • eenvoudig aanmelden        
  Payroll bij Randstad werkt heel eenvoudig: u werft uw eigen medewerkers en meldt ze bij ons aan in uw eigen online omgeving.
 • uw eigen online omgeving        
  In uw persoonlijke online omgeving kunt u gemakkelijk uw gegevens inzien en beheren, bijvoorbeeld om uren te accorderen of uw facturen te bekijken. Uw payrollmedewerkers krijgen toegang tot de Randstad app, om uren, vakantie of ziekte door te geven en loonstroken te bekijken.
 • goed werkgeverschap        
  Randstad staat garant voor goed werkgeverschap voor uw medewerkers. 
 • persoonlijk contact     
  Uw persoonlijke accountmanager helpt u graag met advies op maat. Klik hier om contact op te nemen.  
 • betrouwbaarheid
  Randstad Payroll Solutions is NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ABU-lid en aangesloten bij de Stichting Financiële Toetsing.

de voordelen voor uw medewerker 

Tevredenheid bij medewerkers zorgt voor een optimale inzet en betrokkenheid bij uw bedrijf. Daarom is het van belang dat u het werkgeverschap uitbesteed bij een betrouwbare partner. Lees hier waarom uw medewerkers bij ons in goede handen zijn.