de voordelen van payroll

ervaren en professionele payroll-partner

Randstad Payroll Solutions speelt een voortrekkersrol sinds payroll in Nederland werd geïntroduceerd. We spelen direct in op ontwikkelingen of dit nu veranderende wetgeving of de dynamische arbeidsmarkt betreft en beschikken over een schat aan kennis en ervaring op hr-gebied. Hieronder zetten we graag alle voordelen van payroll voor u op een rijtje:

flexibiliteit en risicobeperking

Elke branche ontdekt z’n eigen mogelijkheden en voordelen van payroll. Zo hebben werkgevers in de publieke sector veel te maken met bezuinigingen en nieuwe regelgeving. Een van de voordelen van payroll is dat het u in staat stelt om mensen aan uw organisatie te binden zónder wachtgeldrisico. Ondernemers vinden het belangrijk om steeds flexibel in te kunnen spelen op schommelingen in de markt. Zonder kostbare risico’s bij verzuim en zonder extra administratieve lasten.

gelijke arbeidsvoorwaarden voor iedereen

Met payroll heeft u vrijheid om te ondernemen en tegelijk kunt u medewerkers optimaal binden. De payrollmedewerkers genieten nagenoeg dezelfde arbeidsvoorwaarden als uw eigen vaste medewerkers, gebaseerd op uw eigen cao. ABP-pensioen is hierbij een interessante mogelijkheid, zeker gezien onze directe aansluiting bij het pensioenfonds.

goed werkgeverschap

Randstad Payroll Solutions besteedt veel aandacht aan het belang van de medewerker en daarmee aan goed werkgeverschap. Wij vinden dat payroll verder moet gaan dan het regelen van de juridische aspecten. Ook als ‘werkgever op afstand’ blijven wij direct betrokken.

kwaliteit en betrouwbaarheid

Randstad Payroll Solutions maakt deel uit van Randstad Nederland. Wij hebben een zeer solide reputatie op hr-gebied. Daarnaast is Randstad Nederland lid van de ABU.