wat is payroll?

payroll in het kort

Strikt genomen is payroll het uitbesteden van de juridische aspecten rond het werkgeverschap. Maar voor onze klanten en voor Randstad Payroll Solutions betekent payroll veel méér. Meer vrijheid bijvoorbeeld, minder risico’s, meer flexibiliteit, maar ook meer binding met u als opdrachtgever.

hoe werkt payroll?

U werft en selecteert zelf uw mensen, maar zonder een arbeidsovereenkomst met hen af te sluiten. De werknemer komt op de loonlijst van Randstad Payroll Solutions en u krijgt de factuur volgens het afgesproken tarief.

betrouwbare partner 

Randstad Payroll Solutions staat garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit pakket kunt u zo samenstellen dat er nauwelijks verschil is met uw vaste medewerkers. Dit is belangrijk als u veelbelovende mensen wilt binden in de aanloop naar een vast dienstverband.
Payrollmedewerkers kunnen bij ons altijd rekenen op:

  • transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten
  • stipte en correcte uitbetaling
  • informatie over cao, pensioen en andere antwoorden
  • begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • inspanningen voor herplaatsing bij onbepaalde tijd contracten
  • facilitering bij scholing en ontwikkeling in overleg met u als werkgever.

Mijn Randstad: transparantie & gemak

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze dienstverlening gedigitaliseerd. Via uw online account voor Mijn Randstad kunt u eenvoudig alle gegevens van uw payrollmedewerker inzien, direct nieuwe medewerkers opgeven en de laatste facturen raadplegen. Ook is het eenvoudig om managementrapportages uit te draaien. Uw payrollmedewerkers hebben uiteraard ook toegang tot een eigen account voor Mijn Randstad. Hierin kunnen ze gemakkelijk online uren declareren en salarisgegevens inzien.

Randstad Payroll Solutions is NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Stichting Financiële Toetsing.