Wanneer een medewerker speciaal voor zijn kennis van buiten de EU naar Nederland wordt gehaald dan noemen wij dit een kennismigrant. Om als werkgever een kennismigrant in te kunnen zetten moet u geregistreerd staan als erkend referent. Randstad is al jaren erkend referent en kan u zodoende helpen met het tewerkstellen van een kennismigrant. Wilt u direct het tarief per mail ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Voor het aannemen van een kennismigrant kunt u gebruikt maken van onze payrolldienstverlening. Payroll is een dienst waarbij wij het werkgeverschap van u overnemen, met meer bijkomende voordelen dan alleen het uitbesteden van het papierwerk. De medewerker gaat voor u werken, maar komt op de loonlijst van Randstad Payroll Solutions.

Randstad Payroll Solutions heeft veel ervaring met kennismigranten en ontzorgt u met:

  • het faciliteren van de stappen die te nemen zijn bij de IND, zoals het aanvragen/verlengen van een verblijfs- en werkvergunning
  • het aanmaken van de arbeidsovereenkomst
  • de verloning van de kennismigrant
  • advies over salaris en wet- en regelgeving
  • een snelle start van de kennismigrant 

Met het onderstaande formulier kunt u direct het tarief aanvragen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

vul het formulier in en ontvang direct het tarief per mail