Wanneer een medewerker speciaal voor zijn kennis van buiten de EU naar Nederland wordt gehaald dan noemen wij dit een kennismigrant. Om als werkgever een kennismigrant in te kunnen zetten moet je geregistreerd staan als erkend referent. Randstad is al jaren erkend referent en kan je zodoende helpen met het tewerkstellen van een kennismigrant. Wil je direct het tarief per mail ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Voor het aannemen van een kennismigrant kan je gebruik maken van onze payrolldienstverlening. Payroll is een dienst waarbij wij het werkgeverschap van je overnemen, met meer bijkomende voordelen dan alleen het uitbesteden van het papierwerk. De medewerker gaat voor je werken, maar komt op de loonlijst van Randstad Payroll Solutions.

Randstad Payroll Solutions heeft veel ervaring met kennismigranten en ontzorgt je met:

  • het faciliteren van de stappen die te nemen zijn bij de IND, zoals het aanvragen/verlengen van een verblijfs- en werkvergunning
  • het aanmaken van de arbeidsovereenkomst
  • de verloning van de kennismigrant
  • advies over salaris en wet- en regelgeving
  • een snelle start van de kennismigrant 

Met het onderstaande formulier kan je direct het tarief aanvragen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

vul het formulier in en ontvang direct het tarief per mail