ervaringen payroll klanten

'Een betrouwbare en innovatieve (kennis)partner'

sociale dienst Achterhoek

“Voor de Sociale Diest Oost Achterhoek is Randstad Payroll Solutions partner op het gebied van payroll. Zowel voor payroll oplossingen voor onze doelgroepen alswel voor medewerkers van onze eigen organisatie herkennen wij hen als een betrouwbare en innovatieve (kennis)partner die ons ook helpt meedenken op de lange termijn.

"Dit blijkt onder andere uit de mogelijkheid die we krijgen om onze payrollmedewerkers voor onbepaalde tijd bij Randstad Payroll Solutions in dienst te laten treden. Op deze wijze kunnen wij met minimale risico's werken aan onze strategische personeelsplanning en inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Bijkomend voordeel is dat budgetten helder in kaart kunnen worden gebracht.”  - Jan Homrighausen, beleidsmedewerker P&O/organisatie-adviseur gemeente Berkelland, Sociale Dienst Oost Achterhoek.

 

'Ondersteuning bij de beperking van risico's'

gemeente Groningen

 “De gemeente Groningen heeft met ingang van 1 november 2012 opnieuw een overeenkomst gesloten met Randstad Groep B.V.. Eén van de onderdelen binnen het contract is Randstad Payroll Solutions. In het verleden maakten wij o.a. al gebruik van de payroll constructie maar daarnaast hebben wij in dit contract ook gekozen voor de facturatie van zzp’ers.

Het voordeel van deze overeenkomst is dat Randstad Payroll Solutions de taak heeft de gemeente Groningen te ondersteunen bij de beperking van risico’s als het gaat om de inhuur van zzp’ers die voor (on)bepaalde tijd werkzaamheden gaan uitvoeren voor de gemeente Groningen. Randstad Payroll Solutions heeft hiervoor een vast aanspreekpunt en doet de juridische check.” - Gea van der Ploeg, Account-/contractmanager, Gemeente Groningen.