ervaringen payroll klanten

'ik besteed de administratieve rompslomp uit'

“Omdat wij gemiddeld zes dagen per week open zijn en een fulltimer vijf dagen werkt per week, maken wij gebruik van parttimers/weekendhulpen. Dit zijn meestal studenten. Deze studenten vullen zelf iedere week hun uren in via een online declaratiesysteem van Randstad Payrolling. Omdat ik zelf als bedrijf hierbij verder alleen nog maar de uren hoef te controleren en Randstad Payrolling niet te duur is vind ik dit vooral de belangrijkste reden. Ik hoef niet zelf het loonbureau te mailen of anderzins de uren te declareren, dus ik besteed de administratieve rompslomp uit.

"Verder kun je iemand 5,5 jaar bij je laten werken in acht contracten voor dat je echt vast zit aan een medewerker. Als je dus twijfelt over een van je medewerkers, kun je deze medewerker nog iets langer bij je laten werken via Randstad Payrolling voordat je defintief de beslissing neemt of je deze medewerker een vast contract geeft of ontslag.”Diana Maas, Maas Telecombinatie.

 

'een stabiele, betrouwbare partner'

Leurink

“Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat wij besloten dat we terug wilden naar onze core business: mode en ondernemen! Wij wilden niet langer tijd besteden aan de steeds veranderende wetgeving omtrent salarisadministratie en juridisch werkgeverschap. Dat kunnen specialisten beter!

"Wij hebben gekozen om al onze nieuwe medewerkers onder te brengen bij een gedegen, betrouwbare payrollpartner. Onze medewerkers zijn gewend aan het feit dat alles keurig en op tijd afgehandeld wordt en daar willen wij onder geen enkele voorwaarde concessies aan doen. We zijn op zoek gegaan naar een stabiele, betrouwbare partij en dat is uiteindelijk Randstad Payroll Solutions geworden.

"Wij werken nu een jaar samen met Randstad Payroll Solutions en zijn bijzonder tevreden over de correcte afhandeling van de uitbetalingen en de begeleiding door onze vaste accountmanager. Er wordt goed meegedacht, alle vragen worden per omgaande beantwoord, kortom: erg prettig!" Marc Leurink, LeurinK Mode