christine key
raderstoomboot de majesteit

“dat ik alles aan Randstad kan overlaten, geeft veel rust”

“Als ondernemer geef je een deel van je verantwoordelijkheid op het gebied van arbeid en alle wetgeving daaromheen uit handen. Daarom wilde ik in zee gaan met een grote partij met veel expertise. Zo weet ik zeker dat alles netjes volgens de wet wordt geregeld. Ik wil tenslotte mijn verplichtingen als goed werkgever wel nakomen. Dat ik alles aan Randstad kan overlaten, geeft veel rust.”

“Ik schat dat elk arbeidsuur mij gemiddeld een euro extra kost. Daar staat tegenover dat ik een minder groot beroep hoef te doen op mijn accountant en dat ik zelf kostbare tijd overhoud voor mijn bedrijf. En ik vind dat de wetenschap dat alles goed geregeld is, ook wel iets mag kosten. Payroll neemt ook risico’s weg. Op dit moment is er bijvoorbeeld één medewerker zwanger, één is van een trap gevallen en gewond geraakt, en één heeft z’n arm uit de kom. Deze mensen zijn niet inzetbaar, maar het kost mij niets. En alle verplichtingen van de Wet Poortwachter worden ook geregeld.”

marc leurink
leurinK mode

“er wordt goed meegedacht”

“Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat wij besloten dat we terug wilden naar onze core business: mode en ondernemen. Wij wilden niet langer tijd besteden aan de steeds veranderende wetgeving omtrent salarisadministratie en juridisch werkgeverschap. Dat kunnen specialisten beter. Wij hebben gekozen om al onze nieuwe medewerkers onder te brengen bij een gedegen, betrouwbare payrollpartner. Onze medewerkers zijn gewend aan het feit dat alles keurig en op tijd afgehandeld wordt en daar willen wij onder geen enkele voorwaarde concessies aan doen.”

"Wij werken nu een jaar samen met Randstad Payroll Solutions en zijn bijzonder tevreden over de correcte afhandeling van de uitbetalingen en de begeleiding door onze vaste accountmanager. Er wordt goed meegedacht, alle vragen worden per omgaande beantwoord, kortom: erg prettig!"

diana maas
maas telecombinatie

“ik besteed de administratieve rompslomp uit”

“Omdat wij gemiddeld zes dagen per week open zijn en een fulltimer vijf dagen werkt per week, maken wij gebruik van parttimers/weekendhulpen. Dit zijn meestal studenten. Deze studenten vullen zelf iedere week hun uren in via een online declaratiesysteem van Randstad. Ik heb gekozen voor payroll bij Randstad omdat het niet te duur is en ik zelf dan alleen nog maar de uren hoef te controleren. Ik hoef niet zelf het loonbureau te mailen of anderszins de uren te declareren, dus ik besteed de administratieve rompslomp uit.

"Verder kun je iemand 5,5 jaar bij je laten werken voordat je echt vast zit aan een medewerker. Als je dus twijfelt over een van je medewerkers, kun je deze medewerker nog iets langer bij je laten werken via Randstad voordat je definitief de beslissing neemt of je deze medewerker een vast contract geeft.”

jan homrighausen
sociale dienst oost achterhoek

“een betrouwbare en innovatieve (kennis)partner”

“Zowel voor payroll oplossingen voor onze doelgroepen als wel voor medewerkers van onze eigen organisatie zien wij Randstad Payroll Solutions als een betrouwbare en innovatieve (kennis)partner die ons ook helpt meedenken op de lange termijn.

"Dit blijkt onder andere uit de mogelijkheid die we krijgen om onze payrollmedewerkers voor onbepaalde tijd bij Randstad Payroll Solutions in dienst te laten treden. Op deze wijze kunnen wij met minimale risico's werken aan onze strategische personeelsplanning en inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Een bijkomend voordeel is dat budgetten helder in kaart kunnen worden gebracht.”

 

Heb jij ook interesse in payroll? Bereken hier wat payroll je kost, of vraag een offerte op maat aan. Je kunt ook direct contact met ons opnemen. We helpen je graag.