goed werkgeverschap

Tevredenheid bij medewerkers zorgt voor een optimale inzet en betrokkenheid bij uw bedrijf. Daarom is het van belang dat u het werkgeverschap uitbesteed bij een betrouwbare partner. Bij Randstad Payroll Solutions besteden wij veel aandacht aan goed werkgeverschap. 

Onze visie op goed werkgeverschap voor payrollmedewerkers: 

✔     goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Beloning volgens de arbeidsvoorwaardenregeling zoals deze bij u van toepassing is voor uw vaste medewerkers. Randstad volgt de ABU-cao; medewerkers bouwen 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op. 

✔     snelle betaling van het salaris 
De payrollmedewerkers kunnen elke periode een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris verwachten. 

✔     professionele ziekteverzuimbegeleiding
Randstad beschikt over een toegewijd Health@Work verzuimteam. Een vaste casemanager zorgt voor professionele begeleiding van uw medewerkers bij ziekte en re-integratie, zodat het verzuimpercentage laag blijft en uw medewerker snel weer aan het werk kan. 

✔     een divers aanbod aan opleidingen
Randstad biedt de payrollmedewerkers gratis toegang tot Goodhabitz; een E-learning platform met meer dan 100 trainingen. 

✔     eventuele doorplaatsing 
Ons doorplaatscenter kan medewerkers aan het einde van het contract eventueel herplaatsen. 

✔     pensioen
Randstad Payroll Solutions is aangesloten bij Flexsecurity, het eigen pensioenfonds van Randstad Groep Nederland. 

✔     deskundig advies en begeleiding 
Randstad Payroll Solutions heeft een eigen HR-afdeling die zich onder andere bezig houdt met coaching, mobiliteitstrajecten en het oplossen van (dreigende) arbeidsconflicten. 

Randstad Payroll Solutions is een ervaren en professionele payroll-partner. Ook voor uw organisatie kan payroll mogelijk voordelen bieden. Lees hier wat de drie grootste voordelen van payroll zijn.