Tevredenheid bij medewerkers zorgt voor een optimale inzet en betrokkenheid bij je bedrijf. Daarom is het van belang dat je het werkgeverschap uitbesteed bij een betrouwbare partner. 

onze visie op goed werkgeverschap voor payrollmedewerkers: 

 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  Beloning volgens de arbeidsvoorwaardenregeling zoals deze bij jou van toepassing is voor je vaste medewerkers. Randstad volgt de ABU-cao; medewerkers bouwen 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op. 
 • snelle betaling van het salaris 
  De payrollmedewerkers kunnen elke periode een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris verwachten. 
 • professionele ziekteverzuimbegeleiding
  Randstad beschikt over een toegewijd Health@Work verzuimteam. Een vaste casemanager zorgt voor professionele begeleiding van je medewerkers bij ziekte en re-integratie, zodat het verzuimpercentage laag blijft en je medewerker snel weer aan het werk kan. 
 • een divers aanbod aan opleidingen
  Randstad biedt de payrollmedewerkers gratis toegang tot Goodhabitz; een E-learning platform met meer dan 100 trainingen. 
 • doorplaatsing 
  Ons doorplaatscenter kan medewerkers aan het einde van het contract eventueel herplaatsen. 
 • pensioen
  Randstad Payroll Solutions is aangesloten bij Flexsecurity, het eigen pensioenfonds van Randstad Groep Nederland. 
 • deskundig advies en begeleiding 
  Randstad Payroll Solutions heeft een eigen HR-afdeling die zich onder andere bezig houdt met coaching, mobiliteitstrajecten en het oplossen van (dreigende) arbeidsconflicten. 

Randstad Payroll Solutions is een ervaren en professionele payrollpartner. Ook voor jouw organisatie kan payroll mogelijk voordelen bieden. Lees hier meer over de voordelen van payroll. Indien je direct inzicht wilt in de kosten van payroll dan kan je de tarieven bekijken of een offerte op maat aanvragen