De arbeidsmarkt trekt aan en goed personeel is schaars en gewild. Je moet meer moeite doen om het juiste talent voor je te winnen. Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn je concurrentiekracht, de arbeidsmarktspanning op functieniveau en je aantrekkelijkheid als werkgever. Maar hoe pak je dat nu aan?

De juiste aanpak begint bij inzicht gebaseerd op de nieuwste arbeidsmarktdata. Met de Positiescan brengen wij je arbeidsmarktpositie op basis van data in kaart. Interesse? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. 

meer over de positiescan

  • meer informatie

    De geavanceerde Positiescan maakt op basis van data een veelzijdige analyse van de arbeidsmarktpositie van je bedrijf. Kijk je bijvoorbeeld voldoende naar concurrerende bedrijven en hun personeelswerving? Ben je nog een aantrekkelijke werkgever voor potentieel talent? En zoek je mensen die elders in vergelijkbare posities opereren? Of heb je meer baat bij mensen die vanuit een andere branche voor je (klanten)doelgroep werken? 

    De Positiescan verschaft inzicht in deze belangrijke factoren, waardoor jouw werving & selectie strategie aan focus wint. De Positiescan is een online applicatie, die je samen met een Randstadmedewerker doorloopt. Dit intakegesprek en een eerste analyse zijn vrijblijvend en gratis. Als je vervolgens het rapport wilt ontvangen, dan betaal je hiervoor 250 euro. Voor deze prijs heb je een gedegen, op de nieuwste data gebaseerd rapport in handen van de arbeidsmarktpositie van je organisatie.

    Geïnteresseerd in de Positiescan? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.