‘Worden wie je bent … Talent zit in ieder van ons, iedereen heeft dat ene vlammetje in zich, wie ben je en wat wil je nou echt?’  Iedereen heeft talenten. Het gaat erom dat je die voor jezelf uitvindt en er iets mee doet in je werk en je persoonlijk leven. Mensen helpen hun talenten te ontdekken en díe baan te vinden die écht bij hen past: dat is de kern van de dienstverlening van Randstad. Werk draagt bij aan je identiteit, werk zorgt dat je kunt ‘leven’, werk levert een belangrijke bijdrage aan geluk. ​ 

betekenis van werk

Wat Randstad eigen en onderscheidend maakt is het ‘mensenwerk’. Randstad ziet meer in mensen en gelooft in de kracht van talent. Dat is waar wordenwiejebent over gaat. Een programma dat gaat over de betekenis van werk in het leven van mensen en de rol die wij daarin spelen. Het gaat over het realiseren van doelen en over alle tussenstations die nodig zijn om dat doel te bereiken. Tenslotte ben je zelf verantwoordelijk om te worden wie je bent. Randstad wakkert graag het vlammetje aan dat al in jou zit. 

online platform

We hebben een speciaal online platform wordenwiejebent ontwikkeld voor kandidaten met meer focus op baanoriëntatie en het bieden van perspectief. Met mooie authentieke verhalen van onze flexwerkers, een persoonlijkheidstest, online cv-check, carrièretips en opleidingsmogelijkheden. Om kandidaten te helpen hun talenten te ontdekken. Zo dragen wij bij aan hun ontwikkeling en zorgen we dat ze beter inzetbaar zijn.

toonaangevend in de wereld van werk

Op papier kunnen een cv en een vacature nog zo mooi aansluiten; voor een succesvolle match is meer nodig. Wij willen onze kandidaten écht kennen, weten wat hen drijft en waar hun talenten liggen. Wij kennen onze klanten en de branches waarin ze actief zijn. Dit combineren we met een diepgaande kennis van de arbeidsmarkt. Zo willen we verder kijken dan waar bedrijven en kandidaten nu staan. Door meer aan begeleiding en opleiding te doen, het organiseren van vakavonden, certificering én door de klantvraag anders in te richten. Juist dat samenspel, die brede kennis, maakt ons toonaangevend in de wereld van werk.