De spanning op de arbeidsmarkt is ongekend hoog. Het is lastig om talent te vinden en een flinke uitdaging om bestaand personeel te behouden. Tegelijkertijd biedt deze situatie ook kansen: het aantal mensen dat zich op een nieuwe baan aan het oriënteren is, neemt toe. Employer branding is juist nu belangrijker dan ooit!

Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil tussen een stabiele workforce en een nijpend personeelstekort. Waarmee onderscheid je je als werkgever nu echt? Toekomstige medewerkers kiezen bewuster voor een werkgever die de waarden uitdraagt en waarmaakt die zij zelf belangrijk vinden. Medewerkers die trots zijn op hun organisatie voelen zich verbonden en zetten zich met passie in voor hun werkgever. In deze arbeidsmarkt moet je daarom serieus werk maken van de persoonlijke drijfveren van je medewerkers. 

Waarom wil jij er bij zijn? De Gemeente Groningen zal best practices delen naar aanleiding van het Randstad Employer Brand Research van vorig jaar. Bovendien zullen we je meenemen in het Randstad Employer Brand Research van dit jaar. Hiermee bieden we je handvatten om zelf met employer branding aan de slag te gaan. In deze tijden ontzettend relevant.


Wil je het event bijwonen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en hopelijk tot dan!

meld je aan!