philips en lumc aantrekkelijkste werkgevers 2015

Nederlanders vinden werksfeer het meest bepalend of ze een werkgever aantrekkelijk vinden. Daarna komen het salaris en baanzekerheid. Dit blijkt uit het jaarlijkse werkgever imago-onderzoek van Randstad onder 16.703 respondenten (mannen en vrouwen tussen 18 en 65 jaar). De grootste stijger in het onderzoek is de balans werk-privé. 

Dit onderzoek was de basis voor het toekennen van de Randstad Award 2015 aan Philips en LUMC voor aantrekkelijkste werkgever van Nederland in de categorie profit en non-profit. Op 21 april hebben zij deze award ontvangen. Randstad reikt deze prestigieuze prijs inmiddels in 23 landen uit.

Randstad had voor de uitreiking een inspirerend programma samengesteld met key note speaker professor Lynda Gratton die de aanwezigen meenam in ‘100 year life’. Daarna volgde er een levendig debat tussen jong en oud over trends op de arbeidsmarkt zoals flexibilisering en robotisering. 

over de randstad award

Randstad Award is de jaarlijkse prijs voor de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland; gekozen door het Nederlands publiek. 
Bij de Randstad Award gaat het om relatieve aantrekkelijkheid van de werkgever. Men kent de organisatie goed én wil voor deze organisatie werken. Ook werd onderzocht wát een werkgever aantrekkelijk maakt.

meer over de Randstad Award

winnaars Randstad Award

Phillips en LUMC zijn de winnaars van de Randstad Award 2015. Zij zijn de meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland. Wat maakt u als werkgever aantrekkelijk?

bekijk de belangrijkste resultaten