hulp bij personeelsplanning

Wilt u graag bouwen aan aanpassingsvermogen, maar heeft u te weinig tijd om zelf aan de slag te gaan met strategische personeelsplanning? Met onze ondersteuning zorgt u voor de optimale personele bezetting binnen uw organisatie.

hulp bij personeelsplanning

Ook als u weinig tijd heeft, kunt u aan de slag met strategische personeelsplanning. De ondersteuning van Randstad bestaat onder andere uit masterclasses en verschillende hr-oplossingen die u verder helpen om uw organisatiedoelstellingen te bereiken en uw ambities waar te maken. 

masterclasses

Randstad Consultancy organisteert regelmatig masterclasses voor managers en hr-professionals die graag aan de slag willen met strategische personeelsplanning. In deze masterclass start u tijdens een praktische cursus met strategische personeelsplanning voor uw afdeling/organisatie, waarbij de theorie wordt vertaald naar de praktijk. Na deze masterclass kunt u zelf aan de slag met de verdere uitwerking en implementatie van strategische personeelsplanning binnen uw eigen organisatie. Bekijk het overzicht van de masterclasses strategische personeelsplanning.

praktische hr-oplossingen

Als full service hr-dienstverlener biedt Randstad een breed scala praktische hr-oplossingen die uw organisatie helpen doelstellingen te realiseren. Onze dienstverlening richt zich daarbij op advies, implementatie en uitvoering van hr-processen gericht op in-, door- en uitstroom van personeel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van strategische personeelsplanning? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

ultieme flexibiliteit

U kunt er ook voor kiezen om uw personeelsvraagstukken, waaronder de strategische personeelsplanning, geheel uit te besteden via Randstad Inhouse Services. Wij nemen u uw zorgen uit handen, maar omdat we dit binnen uw eigen bedrijf doen, bent u altijd op de hoogte en kunt bij ons binnenlopen wanneer u dat uitkomt. U kunt Randstad Inhouse Services ook de volledige personeelsplanning laten overnemen, zowel van flexibel als vast personeel. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de juiste medewerkers op het gewenste moment beschikbaar zijn.