1e hulp bij (her)opening

Wij kunnen jou als ondernemer adviseren en ondersteunen in een vliegende en veilige start. We denken graag met je mee over oplossingen op maat.  Ook voor bijzondere functies kunnen wij zorgen voor de perfecte match. Wij helpen je onder andere met:

  • getraind coronatest-personeel voor een teststraat binnen jouw bedrijf

  • horeca personeel

  • hosts en hostessen/stewards voor een veilig en warm ontvangst van klanten in je winkel

  • (extra) schoonmaak personeel         

  • logistiek- en retail personeel 

Heb je snel hulp nodig? Meld dan direct je vacature aan!

altijd de beste match

Randstad heeft het grootste netwerk met wel 1,5 miljoen kandidaten die staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan. Onze experts maken de match die precies goed is voor jouw vacature. Zo haal jij met ons altijd het juiste talent in huis.

online of offline: jij kiest

Jij kiest zelf hoe je gebruik wil maken van onze dienstverlening.Wist je al dat het mogelijk is om je personeel gemakkelijk online te vinden? Als dit niks voor jou is, helpen de intercedenten van een vestiging bij jou in de buurt je offline verder.

binnen 24 uur contact

heb je een prangende personeelsvraag? Geen probleem, want wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Afhankelijk van de klus hebben we dan vaak ook al de oplossing voor jouw probleem klaar staan: een nieuwe medewerker.

korte klus

als werkgever heb je soms personeel nodig voor een korte maar dringende klus. Wij kunnen je zelfs uitstekend helpen als jij voor enkele dagen ondersteuning zoekt. Vul snel dit formulier in, en wij regelen de rest. 

wij denken altijd met je mee

soms heb je net een paar extra ogen nodig om de juiste antwoorden te vinden op jouw personeelsvragen, juist nu voor bedrijven de situatie steeds verandert. Hoe faciliteer je een veilige terugkeer naar de werkplek? Welke oplossingen zijn er voor medewerkers die uitvallen door gezondheidsproblemen? Wat doe je om een plotselinge piek zo goed mogelijk op te vangen? Onze experts kijken graag met je mee. Neem gemakkelijk contact op.