Jij als ondernemer staat nu vast in de startblokken om je bedrijf weer te openen of je processen op te schalen. Daarnaast wil je dit zo veilig mogelijk aanpakken voor je personeel en klanten. Randstad wil jouw bedrijf tijdens deze uitdagende periode zo goed mogelijk ondersteunen. Hoe? Wij hebben direct uitzendkrachten beschikbaar die jouw bedrijf kunnen helpen! Voor zowel specialistische corona beroepen als generalistisch personeel ben je bij ons aan het juiste adres.


Wat ons in 2021 te wachten staat is niet goed te voorspellen. Dat maakt het onmogelijk voor de meeste bedrijven om plannen te maken voor de lange termijn. In deze onzekere situaties biedt Randstad de oplossing in de vorm van flexibel personeel. Zo blijft jouw bedrijf veilig, wendbaar, en kan je snel op- en afschalen.

safety first: 1e hulp bij (her)opening

Je bedrijf was een tijd niet of beperkt geopend, en je verwacht binnenkort je deuren weer te openen. Mooi! Wij kunnen jou als ondernemer adviseren en ondersteunen in een vliegende en veilige start. We denken graag met je mee over oplossingen op maat. Zit jouw bedrijf met een vraag naar specialistisch personeel? Ook voor bijzondere functies kunnen wij zorgen voor de perfecte match. Wij kunnen je bedrijf bijvoorbeeld helpen met:

  • getraind coronatest-personeel voor een teststraat binnen jouw bedrijf

  • hosts en hostessen voor een veilig en warm ontvangst van klanten

  • (extra) schoonmaak personeel         

  • logistiek- en retail personeel bijvoorbeeld voor click&collect

de grootste talentenpool van Nederland

Randstad heeft het grootste netwerk met wel 1,5 miljoen kandidaten die staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan. Onze experts maken de match die precies goed is voor jouw vacature. Zo haal jij met ons altijd het juiste talent in huis.

online of offline: jij kiest

Jij kiest zelf hoe je gebruik wil maken van onze dienstverlening: online of offline. Wist je al dat het mogelijk is om je personeel gemakkelijk online te vinden? Probeer het eens uit! Als dit niks voor jou is, helpen de intercedenten van een vestiging bij jou in de buurt je offline verder.

binnen 1 werkdag contact

heb je een prangende personeelsvraag? Geen probleem, want wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Afhankelijk van de klus hebben we dan vaak ook al de oplossing voor jouw probleem klaar staan: een nieuwe medewerker.

van korte klus tot lang project

als werkgever heb je soms personeel nodig voor een korte maar dringende klus. Wij kunnen je zelfs uitstekend helpen als jij voor enkele dagen ondersteuning zoekt. Vul snel dit formulier in, en wij regelen de rest. Ook personeel voor langdurige projecten vinden wij graag voor je.

wij denken altijd met je mee

soms heb je net een paar extra ogen nodig om de juiste antwoorden te vinden op jouw personeelsvragen, juist nu voor bedrijven de situatie steeds verandert. Hoe faciliteer je een veilige terugkeer naar de werkplek? Welke oplossingen zijn er voor medewerkers die uitvallen door gezondheidsproblemen? Wat doe je om een plotselinge piek zo goed mogelijk op te vangen? Onze experts kijken graag met je mee. Neem gemakkelijk contact op.