over onze diensten

Randstad Uitzendbureau

​U wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. En wanneer het even wat minder gaat, wilt u moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u op Randstad rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om tijdelijke ondersteuning te bieden. Zowel op MBO niveau als ook net afgestudeerde HBO/WO 'ers
​Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Randstad fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld.

hoger opgeleiden en vakbekwame professionals​​ via Randstad

U bent op zoek naar een (tijdelijk inzetbare) specialist. De beschikbare functie wilt u het liefst invullen met een medewerker op minimaal hbo-niveau, die gewend is om op projectbasis te werken. Wij weten naar wie u op zoek bent: u zoekt een (interim) specialist van Randstad. Slagvaardige professionals met ervaring. Denkers én doeners die willen groeien.

Randstad is ook gespecialiseerd in werk voor hoogopgeleiden. Wij bemiddelen professionals naar een vaste baan, we detacheren ze bij een van onze opdrachtgevers of helpen hen aan een interessante ZZP-opdracht. Om aan te kunnen sluiten op de laatste ontwikkelingen in de financiele branche richten we ons op een aantal specifieke vakgebieden, waaronder Finance, Banking en IT maar ook HR en Sales en Marketing. Daardoor weten we precies wat zich in uw branche afspeelt. U kunt rekenen op gedreven professionals die snel inzetbaar zijn. Iedere professional heeft minimaal een relevante opleiding op hbo-niveau en de vereiste relevante werkervaring. Interim-professionals die in dienst zijn bij Randstad werken voortdurend aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bovendien worden zij gefaciliteerd in een netwerk van vakgenoten, met wie ze kennis uitwisselen.

payrolling

Ontzorgen, risicobeperking en flexibiliteit staan centraal. U doet uw eigen werving en selectie, maar met behulp van payrolling worden u de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen. Uw medewerker krijgt waar hij recht op heeft, namelijk een arbeidsovereenkomst met een beloningsregeling conform uw bedrijfsregeling/cao. Randstad neemt hiermee uw risico op het juridisch werkgeverschap en de daarbij behorende arbeidsrechtelijke risico’s, personeelsadministratie en contractafspraken van u over. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn op:

  • (​​tijdelijk) personeel ​geselecteerd door Deutsche Bank
  • het payrollen van stage medewerkers, trainees en/of vakantiekrachten​

project management

​Zoekt u een volledige taskforce voor een specifiek project? Of zoekt u tijdelijk extra capaciteit in verband met extra werkzaamheden door wet en regelgeving of migratie? Ook daar gaan wij graag over in gesprek. Randstad heeft in zeer korte tijd een ervaren team voor u klaar staan.

contact

Voor al uw vragen, opmerkingen of suggesties kunt u terecht bij uw single point of contact​:

Gerlous Kulk

Gerlous Kulk
Consultant

T 06 46 26 29 61